İlk Buluşmada Bu Rengi Giyenlerin Şansı Artıyor!

Renklerin insanlar üzerindeki etkisine inanıyorsanız bu haberimize mutlaka göz atın. İş görüşmelerinde ya da ilk buluşmada giydiğiniz kıyafetin rengi görüşme sonunda şansınızı etkiyor. Peki hangi renkleri tercih etmeli gelin birlikte bakalım.

24.05.2019-16:46 - (Son Güncelleme: 24.05.2019-16:22)

Kıyafetlerimiz kişiliğimiz hakkında neler söylüyor?Giysilerimizin tarzı bizleri şık ve trend gösterebilir fakat en büyük etkiyi renklerin ortaya koyduğunu biliyor muydunuz? İşte size birkaç tavsiye...

İŞ GÖRÜŞMELERİNİN RENGİ 'SİYAH'  

İngiltere'de 1500 kişinin katıldığı bir araştırmanın neticesine göre katılımcıların yüzde 43'üne göre, 'iş görüşmeleri'nde 'siyah' giyenler açık ara daha şanslı. Siyah yalnızca iş görüşmelerinde değil, kritik iş toplantılarında da kazandıran renk.

İLK BULAŞMA RENGİ  

Çalışmaya göre, siyah renk erkeklerin de ilk buluşmada seçtikleri renk. Katılımcı erkeklerin yüzde 27'si siyah renk için 'şanslı' diyor. Kadınlar için ise durum farklı. Kadınlar aşkı ararken kesinlikle 'kırmızı'yı şanslı sayıyorlar. Spor salonu gibi fiziki aktiviteler için 'mavi'yi seçiyorlar.

RENKLERİN GÜCÜNÜN FARKINDA DEĞİLİZ  

Araştırma ayrıca katılımcıların yüzde 76'sının renklerin insanların üzerindeki etkilerinin farkında değil. Katılımcıların yüzde 42'si giysilerin renkleri sebebiyle insanları yargıladığını söylerken, her 4 katılımcıdan 1'i beyaz giyenlerin iddialı olduğu konusunda hemfikir. Aynı şekilde pembe giysi giyen erkeklerin de kendilerine güveni yüksek olduğu izlenimi yaygın. 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal