İlişkileri Ayakta Tutan Püf Noktalar

Bir ilişkiyi her zaman canlı, dinamik ve ayakta tutan; iki kişi arasındaki sevgi bağını güçlendiren önemli püf noktalar vardır. Sizin için ilişkinizi ve sevgi bağınızı güçlendirecek birkaç püf noktayı bir araya getirdik. İşte ilişkileri ayakta tutan püf noktalar…

04.05.2020-08:33 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-08:33) İlişkileri Ayakta Tutan Püf Noktalar

Birbirini seven iki insanın her şeyi beraber yapması, çok daha özel ve güzeldir. İlişkide edindiğiniz alışkanlıklarınız, birbirinize ne kadar değer verip ne kadar sevdiğinizi gösteren önemli ipuçlarıdır. Sevgi bağı güçlü olan çiftlerin sahip olduğu özellikleri sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar…

SARILMAK

Şüphesiz iki insan arasındaki bağı güçlendiren yegane şey sarılmaktır. Sarılma esnasından kişiler karşılıklı olarak birbirlerini sevdiklerini ifade etmiş olurlar. Üstelik bunu yaparken tek kelime dahi etmezler. Sarılmak ilişkiyi güçlendiren en temel yapı taşlarından biridir.

AYNI DİZİYİ SEYRETMEK

Ortak paylaşımlar her zaman ilişkiyi canlı tutmaktadır. Örneğin farklı yerlerde aynı diziyi izlemek, aynı duyguyu paylaşmanıza ve iletişiminizin kuvvetlenmesine vesile olacaktır. Bağların kuvvetlenmesi için ortak alanlar oluşturun.

BİRBİRİNİZİ GÜLDÜRMEK

Sevgiliyi güldürmek, oldukça önemli bir durumdur. Onun mizah anlayışını bilmek, gün içerisinde neşelenmesini sağlamak… Sevdiğiniz kişi gün içerisinde ne yaşıyor olursa olsun, gülebilmek için size ihtiyacı olduğunu bilmeli ki her şeyin yoluna gireceğini bilebilsin!

NEREDE VE NE YİYECEĞİNİZİ SEÇMEK

Eşiniz ya da partneriniz nerede yemek yiyelim sorusunu sorduğu zaman, ‘fark etmez’ kelimesini unutmanız gerekir. Çünkü aslına o sizin ne cevap vereceğinizi çoğunlukla biliyor zaten; fakat bir ihtimal canınız değişik bir şeyler çekiyorsa, son kararı veremeyecektir. Şu veya bu yere gideceğinizi söylediğiniz zaman, sadece ne tepki vereceğinizi görmek için bu soruyu soruyor.

ÖZEL GÜNLERİ HOŞ GÖRMEK

Özel günler ilişkilerin baharı olabilir. Özellikle kadınlar özel günlere çok fazla anlam ve değer yükledikleri için bugünler sevdiği kişi tarafından ayrı bir pohpohlanmak ister. Bir çiçek, belki çok sevdiği bir mekanda romantik bir yemek, o çok istediği kolye… Bu tarz minik ama anlamlı hediyelerle özel günlerinin taçlandırılmasını ister. Erkeklerde her ne kadar özel günlerin anlamsız ve boş olduğunu düşünse de aslında, düşünülerek bir hediye hazırlanmış olması onlarında hoşuna gider. Özel günler ilişkilerin en önemli püf noktalarından biridir. Bu nedenle oldukça önemlidir aslında.

DIŞARI ÇIKTIĞINIZ ZAMAN İYİ KONULAR SEÇMEK

Baş başa dışarı çıkmak, muhteşem bir olaydır. Birbirinizle buluşacağınız için özel hazırlıklar yaparsınız. Kadınlar saçlarına onlara en yakışan modeli verirken erkekler ise sakal tıraşı olup saçlarını düzenlerler. Peki, beraberken bahsini açacağınız konular? İzlenecek yeni diziler, iş yeri dedikoduları, arkadaş dedikoduları, aile konuları, gelecek planları vs. gibi sıradan şeylerin ilişki içerisinde konuşulması ve anlam kazanması ilişkinin tıkanmadığını gösteren önemli bir göstergedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal