İlişkide Dengesiz Erkeklerle Baş Etme Yöntemleri, Bir İyi Bir Kötüyse Dikkat!

Hayatınızdaki adam size artık ilişkinin başındaki gibi davranmıyorsa bu sizi çelişkiye düşürebilir. Ortada bir neden yokken size karşı davranışları dengesizce değiştiyse tehlike çanları çalmaya başlamış demektir. Peki ilişkide sorunlu olan erkeğe nasıl davranmak gerekir? Gelin cevabına birlikte bakalım.

18.04.2019-11:29 - (Son Güncelleme: 18.04.2019-11:41) İlişkide Dengesiz Erkeklerle Baş Etme Yöntemleri, Bir İyi Bir Kötüyse Dikkat!

Dengesiz erkek modeli, ilişkiyi en çok zorlayan davranış şekillerine sahip erkek tipidir. Siz daha ne olduğunu anlamadan kendinizi soru işaretleriyle dolu bir beraberliğin içinde bulabilirsiniz. Peki erkekler böyle bir tavır içindeyken ne yapmak gerekir? Dengesiz erkek tipiyle nasıl başa çıkmak gerekir? İşte detaylar haberimizde.

DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞMAYIN!

Sizde dahil pek çok insanın katlanılamayacak davranışları olabilir. Buna sevgiliniz de dahil... Bu durumda sevgilinizin bu davranışlarını altan alttan değiştirmeye çalışmak (tabiri caizse yontmak) yerine karşılıklı konuşmak en mantıklısıdır. Eğer ki karşınızdaki kişi bir odundan ibaret değilse davranışlarını göz önünde bulundurup dikkat edebilir. Ancak durumu vahim olan biri ise salın gitsin! 

BAZEN BENCİLLİK İYİDİR!

Bir karara varırken ilk olarak kendinizi düşünün. Evet ilişkiler fedakarlık ister, ancak zaman zaman bencil olmak sizi kibirli yapmaz. Karşınızdaki kişinin özgürlüğünü kısıtlamayacak biçimde asla kendinizden ödün vermeyin ve bir karar verirken size fayda sağlamıyorsa kabul etmeyin. Sizden sürekli olarak fedakarlık yapmanızı isteyen biri varsa karşınızda arkanıza bile bakmadan kaçın! Bu tarz erkeklerin hedefi kendilerine sadece bakıcılık yapacak birilerini bulmaktır.

BİR ÖYLE BİR BÖYLE ERKEKLER

Erkeklerin çoğu bir gün normal davranırken diğer gün bambaşka bir ruh haline girebiliyor. Eğer ki karşınızdaki tam anlamıyla dengesiz hareketleri olan biri ise 'Asla katlanmak gibi bir mecburiyetiniz yok!' karşınızda sürekli olarak sizi mutsuz eden ve modunuzu düşüren biri varsa ilişkinizi devam ettirmek pek de sağlıklı değil! Bu tarz erkekler küçük oyunlar oynamayı sever ve aklınızdan çıkarmayın ki size bir öyle bir böyle davranıyorsa bir cebinde beklettiğinin bir kanıtıdır. 

ÖZEL ALAN ÇİZGİSİ

Kendinizin ve sevgilinizin özel alanı olmalıdır. Sevgilinizin dengesizliği sürekli olarak beraber olmanızla alakalı olabilir. Özellikle çiftlerin kendi arkadaşlarıyla ara sıra vakit geçirmeleri ihtiyaçtır. Her şeyi beraber yapmak zorunda değilsiniz. Hobileriniz ve ilgilendiğiniz spor aynı olmasın! Zaman zaman kendinizi dinleyebileceğiniz çizgiler çekin ve bu çizgileri geçmeyin!

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal