İlginç Tasarımlı Ayakkabılar

Sıra dışı tarzınızı yansıtabileceğiniz ilginç tasarımlı ayakkabılar defilelerde ve galalarda sıklıkla gördüğümüz modeller arasında. İşte, ilginç tasarımlı ayakkabılar...

13.07.2020-17:18 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-17:17) İlginç Tasarımlı Ayakkabılar

İlginç ayakkabılar denildiği zaman aklınıza Gucci ve Lady Gaga ayakkabıları gelebilir. Ancak özel günlerde seçebileceğiniz sıra dışı, bir o kadar da şık modeller vardır. İşte ilginç tasarımlı ayakkabılar ve kullanabileceğiniz ortamlar…

İlginç Tasarımlı Ayakkabılar Nerede Kullanılır?

İlginç tasarımlı ayakkabılar aslında hayatımızın her alanında kullanabileceğimiz modeller. Günlük giyimde sıra dışı bir stil yakalamak istiyorsanız rengarenk tasarımlara sahip kalın tabanlı modelleri tercih edebilirsiniz. Sıradanlıktan uzak bu modeller günlük kombinlerinizi bambaşka gösterecektir.
Zarif görünümleri ve şirinlikleriyle kelebekler kıyafetlere konduğu zaman harika tasarımlar ortaya çıkıyor. Bu tasarımların artık ayakkabılarda da kullanıldığını biliyor musunuz? Bileğinizde kocaman bir kelebek taşıyarak oldukça sevimli görünebilirsiniz. Topuklu ayakkabılarda kullanılan bu tasarım özel günlerde seçebileceğiniz özel tasarım ayakkabı modelleri arasında.

Daha sıra dışı olmak istiyorum diyorsanız ilginç topuk modellerine göz atabilirsiniz. Ahşap, geometrik şekillerin iç içe geçtiğini bir topuk modeli ya da dev platform topuklar… Podyumlarda görmeye alışkın olduğumuz bu modelleri elbette sıra dışı olmak istediğiniz özel günlerde tercih edebilirsiniz.

Çivili topuklar da bir sezona damgasını vuran ilginç tasarımlar arasındaydı. Bilek bağcıklarında zımba kullanılan ve dev platform topuklara sahip olan tasarımlar eşsiz stilinizi yansıtmanıza yardımcı olacak.

Sıra Dışı Ayakkabı Seçiminde Neleri Bilmeliyiz?

İlginç tasarımlı ayakkabılar denilince aklınıza sadece komik görünen ya da eğreti duran modeller gelmemeli. Günümüzde ne kadar farklı modeller kullanılsa da ayakkabıların birbirine benzer tasarımlara sahip olması bir süre sıkılmanıza sebep oluyor. Yeniliği seven ve tarzına yansıtan kadınların kullanabilecekleri zarif modeller vardır. İnce topuklu ayakkabılarda siyah rengi görmekten sıkıldık açıkçası. Renkli, çiçek motifli ve hareketli tasarımlı ilginç modelleri tercih ederek sıradanlıktan kurutabilirsiniz.

Bu ayakkabıları özel günlerde kullanmayı düşünüyorsanız hiç de rahat olmadığını bilmeniz gerekiyor. Eğer rahat olmak istiyorsanız Stiletto tasarımları arasında öne çıkan farklı modelleri bulabilirsiniz. Düz tabanlı ayakkabılar arasında da oldukça farklı tasarımlar bulabilirsiniz. Neon ayakkabılar tüm dikkatleri ayaklarınızda toplamanız için yeterli.

Gerçek Bir Prenses Olmaya Ne Dersiniz?

Sindirella ayakkabı modelini bilmeyen yoktur. Masallardan fırlamış gibi bir görünüm kazanmak istiyorsanız bu modellere göz atabilirsiniz. Kısa topuklu cam ayakkabılar gerçek bir prenses gibi görünmenizi sağlayacaktır. Cam ayakkabı tasarımları günümüzde daha fazla karşımıza çıktığı için birçok markada bulabilirsiniz. Cam tasarım yeterince gösterişli gelmediyse üzerine pırlanta da eklenen özel tasarım ayakkabılara bayılacaksınız.

İlginç tasarımlı ayakkabılar konsept partilerin vazgeçilmezleri arasında. Dönem temalı partilerde yapacağınız vintage kombinlerde de bu ayakkabıları kullanabilirsiniz. Fiyonklu, puantiyeli, tüllü ayakkabılar da sıra dışı olmak isteyenler için hoş tasarımlar olarak karşımıza çıkıyor. Hem ilginç hem zarif bir görünüm elde etmek istiyorsanız incecik topuklu ayakkabılar tam size. Gerçek bir prenses ayakkabısını anımsatan bu tasarımlar canlı renklerle ön plana çıkıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal