İlginç Ayakkabı Modelleri

Özel günlerde sıradanlıktan uzak, eşsiz kombinler yapabilirsiniz. Kıyafetlerinizle ne kadar sıra dışı görünseniz de klasik bir ayakkabı bütün parçaları sönük bırakır ve dikkatleri üzerine çeker. İşte, ilginç ayakkabı modelleri...

13.07.2020-17:15 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-17:15) İlginç Ayakkabı Modelleri

Dikkatlerin sıra dışı stilinizde toplanması için ilginç ayakkabı modelleri kullanabilirsiniz. Peki, bu ayakkabılar nerede ve nasıl kullanılır? İşte sıra dışı olmanın püf noktaları…

İlginç Ayakkabılar Nerede Giyilir?

İlginç ayakkabı tasarımları her kadının taşıyabileceği modeller değildir. Ayakkabılar kişiliği yansıtan seçimler olduğu için bu ayakkabıları taşıyacak sıra dışı bir karakteriniz de olması gerekiyor. Elbette sadece çılgın olmak gerekmiyor. Stiliniz çağın ötesinde olabilir ve ayaklarınıza en çok yakışacak tasarımları en iyi siz biliyor olabilirsiniz. Özel tasarım ayakkabılar bu yüzden var zaten.
İlginç ayakkabıları günlük hayatta kullanabilir, özel günler için tercih edebilirsiniz. Mezuniyet balosunda, düğünlerde, partilerde kombin yapabilir ve sıra dışı stilinizi konuşturabilirsiniz. Ayakkabı tasarımları arasında günlük kullanabileceğiniz düz tabanlı modeller bulabilirsiniz. Topuklu ayakkabıları tüm özel günlerde kullanabilirsiniz.

İlginç Ayakkabılarla Nasıl Kombin Yapılmalı?

İlginç ayakkabı modelleri aklınıza sadece çılgın karakterleri getirmemeli. Zarifliğin ve şıklığın üst boyutlara taşındığı, görmeye hiç alışık olmadığımız tasarımları da bulabilirsiniz. Bu ayakkabıları tercih ederken öne çıkarmak istediğiniz kişiliğin yansımaları vardır. Kıyafet seçimlerinizi de bu kişiliğinize uygun yapmalısınız.

Dantel motifleri her kıyafeti olduğundan daha zarif, her kadını şık gösteren sihirli kumaşlar. Bu motifleri ayaklarınıza sergileyerek oldukça zarif bir kombin yapabilirsiniz. Ayakları ve bileği saran, yüksek topuklu ayakkabılar cazibeli kişiliğinizi yansıtabileceğiniz ilginç modeller arasında. Kombin yaparken eldiven, voluet gibi feminen aksesuarları tercih edebilirsiniz.

Şeffaf ayakkabılar 2014 yılında ilk kez karşımıza çıktığında bir süre kabullenememiştik. Şimdi reyonları süsleyen ayakkabılar sıradan modeller arasında yerini alıyor. Ayaklarınızı sergilemek ve sıra dışı görünmek istiyorsanız cam ayakkabı modellerini tercih edebilirsiniz. Özel tasarlanan bu ayakkabılar şık ve zarif modellerden biri. Bu ayakkabılarla kombin yapmak için volanlı, mini elbiseler kullanabilirsiniz.

Topuklu ayakkabıların sıra dışı görünmesi için yapılan topuk tasarımları en ilginç modeller arasında yer alıyor. Ayakkabının önünde kalın topuklar kullanılması ve arkasının boş olması alışık olduğumuz görüntülerden değildi. Son zamanlarda karşımıza çıkan bu ayakkabılarla istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Kombin yapmak için kullanacağınız parçaların hiç önemi yok. Bu ayakkabılar sıra dışı kişiliğinizi fazlasıyla yansıtacaktır.

Gelinlikle Sıra Dışı Olmak İster misiniz?

Sıradan bir gelin olmak istemiyorsanız farkınızı ilginç ayakkabılarla gösterebilirsiniz. Gelin adayları ayakkabıdan çiçek buketine kadar her detaya ayrı özen gösteriyor. Karşımıza ne kadar farklı modeller çıksa da aslında hepsi birbirine benzer tasarımlara sahip. En özel günlerinizden birinde farklı olmak istiyorsanız seçeceğiniz ayakkabıyla istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Hem sıra dışı hem de rahat olmak için gelinlik altında kullanabileceğiniz özel sandaletleri tercih edebilirsiniz. Taşlı ve tüllü olan ilginç ayakkabı modelleri gelinlik altında kullanabileceğiniz hoş bir görünüme de sahip.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal