İkizler Burcunun Zıt Burcu

İkizler burcu 22 Mayıs ile 21 Haziran arasındaki döneme ait burçtur. Hava grubu dahilinde olan ikizler burcu erkek burç kategorisindedir. Genelde pozitif olan ikizler değişken bir yapıya sahiptir. İkizler burcunun yönetici gezegeni ise Merkür’dür. İkizler burcunun uğurlu taşı akik, uğurlu sayısı ise 6’dır.

28.07.2020-12:01 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-11:57) İkizler Burcunun Zıt Burcu

İkizler burcunun zıt burcu ise yay, başak ve balık burcudur. İkizler burcunu yansıtan, onlara iyi gelecek şehirler Londra, San Fransisco, Yeni Delhi şehirleridir. Önemli elementi ise cıvadır. İkizler burcunun en sevdiği çiçekler mimoza, çiğdem çiçeği, lavanta ve açelyalardır. En sevdiği ağaçlar ise fındık, ceviz ve mersin ağaçlarıdır.

 İkizler burcunun zıt burcunu öğrenmeden önce bu burcun genel özelliklerini incelemek gereklidir. İkizler burcundaki kişiler çok hızlı düşünen insanlardır. Buna göre de hızlı düşündükleri için de hızlı harekete geçerler ve tez canlıdırlar. Aynı anda çok sayıda işi yapabilirler ve becerikli oldukları için yapamayacakları iş yok gibidir. İkizler burcundakiler aynı zamanda çok değişken bir ruh haline sahiptirler. Bu durum gelip geçici değil, genel olarak bu şekildedir. Çok mutlu oldukları bir anda birden mutsuz, depresif bir ruh haline dönüşmeleri an meselesidir. Böyle olmaları sebebiyle de çevreleri tarafından sıklıkla yanlış anlaşılırlar. Ayrıca ikizler burcu çok konuşkan bir burçtur.

Herhangi bir konuda çok az bilgisi olmasına rağmen konuşkan yapısı sayesinde çok şey biliyormuş gibi anlatarak o konuda çok ustaymış gibi anlaşılabilmektedir. Oldukça pratik bir zekâya sahiptirler. İş bitirici olarak tanınırlar. Bu yüzden akıllıdırlar ve bu haliyle çekici görünmektedirler. “Düşünüyorum” kelimesi onlar için biçilmiş kaftandır. Çok hızlı düşünmeleri sebebiyle bir şeyden kolayca sıkılabilirler, bu yüzden uzun süren işler onlara göre değildir. Eğer bir ikizler burcu kendini iyi eğitmiş ise çok eğlenceli, esprili ve sürekli yanında olması istenen biri olabilirken, kendini eğitmemiş bir ikizler burcu ise yaşamı değişken ruh halleri ile çekilmez kılabilirler. Para konusunda oldukça tutumludurlar fakat başkalarının parasını harcamaya meyillidirler.

Genel olarak düzgün bir fiziğe sahiptirler. Yapılı ve biçimli bir bedenleri vardır. Kolları ve bacakları uzundur. Keskin gözleri vardır ve uzağı oldukça iyi görürler. İkizler burcunun zıt burcu başak, yay ve balık burçlarıdır. Çünkü ikizler burcu oldukça hızlı sinirlenen, çok değişken bir ruh haline sahip olan, net karar veremeyen, biraz sinirli ve diken üzerinde yaşayan kişiliğe sahiptirler. Bu yüzden başak, yay ve balık burcu gibi burçlar daha duygusal, daha derin burçlardır ve her zaman sabır ve iyi niyet ile hareket ettikleri için ikizler burcu ile anlaşmaları son derece zordur. İkizler burcu mantığı ile hareket ederken mesela balık burcu tamamen duygusal hareket eder. İkizler burcu çabuk sinirlenirken balık ve başak burçları kolayca ağlayabilmektedir. Bu yüzden karşıt burçlardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal