İkizler Burcunun Yükseleni

İkizler burcu yükseleni son derece eğlenceli ve aktif bir kişiliğe sahiptir. Boş boş oturmaktan hoşlanmaz. Zamanını gezerek, eğlenerek, çalışarak geçirmek ister. Sürekli bir hareket halindedir. Nitekim hiperaktif bir kimlik içindedir.

28.07.2020-11:56 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-11:52) İkizler Burcunun Yükseleni

İkizler Burcunun Yükseleni: Sürekli konuşmak, gülmek, sosyalleşmek ister. Bulunduğu ortamın havasını değiştiren bir kişiliğe sahiptir. Aynı zamanda bir olay veya durum karşısındaki kararsızlığı ile tanınır. Bir şeyi planladığı zaman sürekli fikir değiştirir. Değişken ve kararsız bir kimlik oluşturur.

Aşk Hayatı

İkizler burcu bir boğa burcu kadar aşka düşkün değildir. Sevilmeye, ilgi duyulmaya ihtiyacı vardır. Ancak bir insana ömrünü adama konusunda geri planda kalmaktadır. Özgürlüğünün ve kararlarının kısıtlanmasından hoşlanmaz. Gerçekten aşık olmadığı sürece birine bağlanamaz. Sürekli farklı arayışlar kişiler peşindedir. Tek bir insana kendini adamak istemez. Yükseleni ikizler olan kişiler genel olarak yay burcundan hoşlanmaktadır. Yay burcunu anlayıp kendi hayatını ortaya koyan ikizler en çok bu burca ilgi duyar. Aynı zamanda ilişkilerinizde karşı cinsin zayıf noktalarını aramamalısınız. Zihinsel başarı ve zekanız bu durumu çözebilecek seviyededir. İlişkilerde yeni insanlara, eğlenceli ve aktif kişilere ilgi duyar. Aynı zamanda partnerini aldatma eğilimindedir.

Meslek Hayatı

İkizler Burcunun Yükseleni: Sürekli aktif ve hareket içinde olduğu için durağan işlerde çalışmak istemez. Çeşitli organizasyonlarda yer alarak burayı yönetebilir. Hiperaktif yapısı sebebiyle tek bir iş yerinde çalışmayı sevmez. Hareketliliği ve aktifliği iş yerindeki üretkenliğini güçlendirir. Meslekten mesleğe atlayan bir karakteri vardır.

Olumlu ve Olumsuz Huyları

İkizler Burcunun Yükseleni: Yükseleni İkizler olan kişiler işlerini yaparken son derece hızlı ve pratik davranırlar. Dikkatli bir şekilde olayları yönetirler. Aynı zamanda da bu hiperaktifliğin bir sonucu olarak sabırsız ve telaşlı bir karakter sunarlar. Birçok sektöre yönelerek her türlü işi yapmaya çalışırlar. Son derece yetenekli ve becerikli bir burçtur. Ancak bu durum birçok olumsuzluğa sebep olur. Her işe yönelen bu burç tek bir işte başarılı olamaz. Her yere dağılarak, tek bir işte başarılı olmayı engeller. Duygusal açıdan özgürlüğe düşkün ve rahat olması karşı cins için soğuk ve tarafsız algılanabilir. Aşırı sosyal olan, her ortama girip çıkan neşeli kişiliği, sürekli konuşan bir kimlik ortaya koyar. Özgürlüğüne düşkün olmasıyla bilinen bu burç,  karşı taraftan kararsız olarak düşünülebilir. Durağan olan kişilerden ve burçlardan hoşlanmaz. Genelde karşılaşacağını rahatsızlıklar sinir sistemi üzerinedir. Ciğerler, kollar ve beyin üzerinden sorunlarla karşılaşabilir. Çok fazla düşündüğü ve konuştuğu için beyninde çeşitli bozukluklar ortaya çıkabilir. Son derece zeki ve pratik düşünen bir karaktere sahip olan bu burç olaylara ve durumlara karşı kısa sürede  çözümler bulabilir. Hızlı düşünüp hızlı hareket ederek birçok alanda üretken bir tavır sergiler. Her işe yönelen ikizler doğru düzgün bir işte kalamaz. Yarım yamalak işlere girip çıkmasıyla bilinir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal