İkizler Burcunun Taşı

İkizler burcu genel olarak kolay iletişim kurabilen ve oldukça eğlenceli karakterler arasında yer almaktadır. Aynı zamanda zeki, espirili ve meraklı özellikleri ile de dikkat çekmektedirler.

28.07.2020-11:51 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-11:47) İkizler Burcunun Taşı

Duygu durumları hızlı değişkenlik gösterdiğinden ikizler burçlarını bir ağlarken bir gülerken gördüğünüzde şaşırmamalısınız. Çift karakter barındırdıkları için duygu durumlarında da oldukça değişkenlik gösteren özellikleri bulunmaktadır. Mutluyken bir anda duygu durumları değişebilir ve de aniden mutsuz olabilirler. ikizler burcu için pek orta seviye yoktur. İkizler burcu insanları genellikle ya hep ya hiç mantığı ile bakarlar. Bu sebeple onların duygu durumları da ya çok mutlu ya çok mutsuz olmaktadır. Aynı zamanda kararsız özellikleri ile de dikkat çekmeyi başarırlar. Bir konuda karar verme yetileri çokta hızlı çalışmaz genellikle bir karar alırken çok ince eleyip sık dokurlar. Buda onları kararsız biri haline dönüştürebilir. Kolay kolay kin tutan burçlardan değildir ikizler burçları. Aynı zamanda giyim konusunda da oldukça yaratıcı olduklarını görmeniz mümkün olabilir. Stile ve kıyafet tarzlarına oldukça önem verirler. Onlar için güzel giyinmek ve bakımlı olmak oldukça önemlidir. Ve de çok yönlü kişiliklerdir. Ellerini bir işe attıklarında onu yapmaları oldukça kolay olacaktır. Karar almada ve uygulamada son derece kararlı kişiliklere sahiptirler. Son derece sabırlıdırlar akıllarına bir şey koydukları zaman onu yapmadan o işi asla bırakmazlar. Aynı zamanda Merkür’ün etkisinde kalan bir burç olduğu için de düşünme yetileri oldukça gelişmiştir ve oldukça hızlı kararlar alabilirler. Ancak bu durum uygulamaya geçtiğinde ise onu hayata geçirmekte ve hangi yolu izlemeleri gerektiği konusunda biraz zorlandıkları için bu durum onları çoğu zaman zarara da kolayca uğratabilmektedir. Öğrenme tutkuları sayesinde kaç yaşında olurlarsa olsunlar son derece öğrenmeye açık burçlardır ikizler burçları. Ve bu duruma birde meraklı olmaları eklenince ikizler burcunun son derece kültürlü olduğunu söylemekte mümkün olacaktır. Çevresindeki kişileri eğlendirmek, güldürmek onlar için adeta bir tutkudur. Çevresindekilerin mutlu olması ikizler burcunu çok mutlu edecektir. Bunun içinde çok emek harcarlar. Ikizler burcu çevresindeki bir kişinin mutsuz olmasını adeta bir sorumluluk haline getirerek onu mutlu etmek için çok fazla emek harcar.

 İkizler Burcu Taşı

İkizler burcunun sembol taşı ise kaplan gözü taşıdır. Kaplan gözü ise daha çok Afrika ülkesinde görülen bir taştır. Azim ve gücü temsil ettiğinden tam ikizler burcu taşı denilebilir. Aynı zamanda neşe ve mantık taşı olarak da bilinmektedir. Rengi ise altın sarısı ve kahverengi renklerindedir. İşlenme aşamasında ise iki renk birbirine karışarak çok güzel bir renk almaktadır.

Ikizler burcu taşları; yosunlu akik, mavi ve sarı safir, krizokol, inci, havlit, akua marin.

Ikizler burcu taşının yanında kullanılabilecek taşlar ise,apatit, aventurin, aytaşı, dağ kritali, kehribar, zirkon, topaz gibi taşlar yer almaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal