İkizler Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

İkizler burcu, Zodyak’ın üçüncü burcudur. İkizler burcu olanlar genellikle dengesizlikleri ve zaman zaman ortaya çıkardıkları gıcıklıklarıyla bilinirler. Sorduğunuz zaman hiçbir ikizler bunu inkar etmeyeceği gibi, herhangi bir olay yaşadığında “Ben İkizlerim” diye övünürcesine işin içinden de sıyrılabilirler.

28.07.2020-11:24 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-11:23) İkizler Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

İkizler burcunun elementi havadır, gezegeni ise Merkür’dür. İkizler değişken nitelikte bir burçtur. Uğurlu taşı Akuamarin, günü ise Çarşambadır.

Peki, İkizler burcu kadınının genel özellikleri nelerdir? İkizler burcu kadınının en iyi anlaştığı burçlar hangileridir? İkizler burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır?

İkizler Burcu Kadınının Genel Özellikleri Neler?

İkizler burcu kadını, iletişimi güçlü, ilginç ve enerjiktir. Zekaları ve etkileyicilikleri ile içlerinde bulundukları ortamın ön plana çıkan kişilerinden olurlar. Çekici kadınlardır, modayı takip eder ve giyinişlerine özen gösterirler.

İkizler burcu kadını, hayat doludur, neşelidir, kendini sever. İkizler burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır sorusunun cevaplarından biri kendi gibi hayat dolu, canlı erkekler olacaktır. İlişkilerinde fikir uyuşmasına dikkat eder ve baktı gördü ki olmuyor, pek de çabalamaz. Sürekli olarak kendini değiştirmeye çalışan, yeri geldiğinde darlayan erkeklerden uzaklaşır.

İkizler burcu kadınının olumsuz özellikleri ise, dengesiz ve yargılayıcı olmalarıdır. Kendilerini sevdikleri kadar depresyona da eğilimli olurlar.

İkizler Burcu Kadınının En İyi Anlaştığı Burçlar Hangileri?

İkizler burcu kadınının en iyi anlaştığı burçlar, Koç, Terazi ve Kovadır. Hepsi birbirinden enerjik ve hayat dolu olan bu burçların uyuşması kolaydır.

Terazi erkeğinin entelektüel ağırlığı ve yer yer dengesiz oluşu İkizler kadını ile uyum gösterir. Kova ile bitmek bilmeyen maceralar İkizler kadınını cezbeder. Koç burcu erkeği ile enerjiyle dolup taşan bir ilişkileri olacaktır.

İkizler Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

İkizler burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır: Zekası kıvrak ve entelektüel erkeklerden. İkizler burcu kadınının erkekte aradığı ilk iki öncül budur. Çünkü, zeki ikizler burcu kadını, kendi zekasına ayak uyduracak, hatta kendininkini zaman zaman geçebilecek, toplum içerisinde de zekasıyla hayranlık uyandıran erkeklerden hoşlanır. Entelektüellik, zekanın bir sonraki adımı olduğu için, zekasını bir şeyleri bilmek için kullanan erkeklerin de ikizler kadınının gözünde yeri bir başkadır. İkizler kadınları, farklı açılardan meselelere bakabilen, film, kitap ve müzik kültürü olan erkeklerden hoşlanmaktadır.

İkizler kadınının önem verdiği noktalardan bir tanesi de çok yönlülük ve bundan doğan çeşitli hobilerdir. Bu nedenle, ikizler burcu kadınlar, hoşlandığı erkeklerin hobilerine de ellerinden geldiğince destek olarak, ilgilerini kaybetmemesini sağlarlar.

İkizler burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır sorusunun bir diğer yanıtı da, toplum içerisinde saygı gören, kişiliği ile geniş kitleleri etkileyebilen, diğerleri tarafından ilgi çeken erkeklerdir. Bu tarz erkeklere hayranlık duyan İkizler kadınları, sürekli onların yanında olmak ister. Aynı zamanda, bu etkileyici erkeğin, sosyal ortamlarda etkin olmasını, enerjik ve dinamik bir yapıda bulunmasını da oldukça beğenir İkizler kadınları.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal