İkizler Burcu Cinsellikle Nasıl?

Bir hava grubu mensubu olan İkizler, cinsellikte de havai tavırlara sahip burçların başında gelir. İkizler burcu cinsellikle nasıl bir değişim ilişkisi içine girdiyse, sürekli aynı partnerlerle de olamaz. Oradan oraya bir toz parçası, bir çiçek poleni gibi savrulma eğilimindedir.

28.07.2020-11:17 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-11:15) İkizler Burcu Cinsellikle Nasıl?

İkizler burcu mensupları, cinselliği eğlenceli bir oyun gibi görmeye meraklıdırlar. Değişiklik adeta onların göbek adı gibidir. Bu yüzden, flört ederek cinselliğe giriş yapmayı severler. İnternet takipleri, beğenmeler, mesajlaşmalar onların arzularını tetikler. Heyecanlarıyla yaşadıklarından ötürü, her türlü uyarılma onları harekete geçirir. Görsel anlamda uyarılmalarının da ötesinde, mental anlamda da uyarılmak içgüdülerini okşar. Zihnen uyuşabilecekleri, zeki, çekici partnerler bu burcun insanlarının aklını kolaylıkla çeler.

İkizler burcu cinsellikle nasıl oyun oynayacağını çok iyi bilir. Rus ruleti işlerine hiç girmez. Her durumda kendi alanını korumayı bilir, kimseyi oraya tamamen sokmaz. Orayı zorlayan kişilerden de uzaklaşır.

Genç yaşından itibaren sosyal ortamların aranılan gözdesi olan bu burcun insanları için, yeni birileriyle tanışmak hiç de zor değildir. Hoş sohbetleri vardır, sürekli gülümserler ve enerjileri hayli yüksektir. Cinsellikte de aynı eğlenceyi tatmak isterler. Kendileri gibi etrafı keşfe çıkmaya ve ortamlara girmeye meraklı, renkli, canlı kişileri tercih ederler.

Konuşkandırlar. Cinsellik öncesi de, cinselliği yaşarken de, cinsellik sonrasında da birliktelik yaşadıkları kişilerle iletişimleri sürer. Onlar cinsellikle arkadaşlığı bir arada yaşarlar. Karşıdaki kişi, onunla görüşmek isterse, tekrar görüşür. Arkadaş kalmak isterse, arkadaş kalır. Hem arkadaş kalıp, hem sevişmek isterse, onu da kabul eder. Kısıtlanmaya gelemez, rahattır, kimseyi de kısıtlamak istemez. Sadece, dengesiz kimi tavırlarının sorgulanmamasını diler.

İkizler insanının, cinselliği yaşayıp, ortadan kaybolduğu nadir görülür. Kendisi duygu durumu değişikliklerine girse bile, karşısındakinin sabit davranmasına önem verir. Bu anlamda, biraz bencil gibi de algılanabilirler. Oysa, sadece özgürlüklerinin kısıtlanmasını istemezler. Seks onlar için bir rahatlama alanı, bir stres topudur. Çocuk gibi davranmaları, espriyle karışık ifadeler kullanmaları, sevişirken sizi güldürmeleri de mümkündür.

İkizler Burcu Cinsellikte Ne Arar?

İkizler burcu cinsellikle nasıl eğlenir diye düşünmek isabetli olacaktır. Bu burcun insanları heyecanlı bir keşfe çıkacakları partnerler ararlar. Onlara yeni fırsatlar sunacak, akıllarını başlarından alacak, meraklandıracak ilginç kişilerin peşlerinden koşmaya eğilimleri vardır.

İkizler burcu cinsellikte, dostluk, arkadaşlık, paylaşım aradığı gibi, kendini utanmadan ifade edebileceği bir ortamda rahat hisseder. O, sekste o anda canı ne çekiyorsa, karşısındakiyle denemek ister. Eğer, önyargılarınız varsa, bir İkizler burcuyla beraber olmanız olumsuz sonuçlar doğurur. Keza, İkizler burcu rahat insanlardan hoşlanır.

İkizler Burcu İçin Cinsellik Nasıl Yaşanmalıdır?

İkizler burcu cinselliği istediği an ve istediği yerde yaşamak ister. Kendisine müdahale edilmesinden, naz yapılmasından, tavır alınmasından hiç hoşlanmaz. Fakat, gizemden etkilenir. Birinin sırrını çözmeye çalışmak için, onun peşinde koşabilir.

İkizler burcu cinsellikle nasıl yaşamak isterse, hayatını da öyle dizayn eder. Kalabalık arkadaş grupları, tanışma siteleri, birileriyle kesişebileceği yerler onlar için vazgeçilmezdir. Evcimen bir burç değildir. Sürekli gezmenin tadına varmak ister. Bu anlamda, her gittiği mekânda sevişme potansiyeline sahiptir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal