IKEA Oturma Odası Dekorasyonu

Ikea kanepe, ikea köşe koltuk, ikea köşe takımları katalog, ikea koltuk yatak, ikea yeşil koltuk, ikea yatak odası konuları ile ilgili detaylar haberimizde...

18.05.2018-12:12 - (Son Güncelleme: 18.05.2018-12:16) IKEA Oturma Odası Dekorasyonu

Ikea kanepe, ikea köşe koltuk, ikea köşe takımları katalog, ikea koltuk yatak, ikea yeşil koltuk, ikea yatak odası ile ilgili detaylar haberimizde...

Her bütçeyi düşünerek üretim yapan İkea, öncelikli olarak müşterilerinin rahatlığını ve konforunu planda tutarak üretimlerini gerçekleştirmektedir. Tasarımcılar bu prensiple hareket edip, kullanımı fonksiyel mobilyalar tasarlamaktadırlar. İkea açık, koyu, ikili, üçlü, köşe modelleriyle her bütçeye ve her zevke ayrı ayrı hitap etmektedir. Yeni evlenecek olan ya da odasını değiştirmek isteyenlere, iKEA tüm ihtiyaçlarına karşılık bulacak seçenek ve modeller sunmaktadır. Öncelikle alışverişe çıkmadan bir ihtiyaç listesi belirleyerek başlayabilirsiniz.

IKEA AÇIK RENKLERDEKİ OTURMA GRUPLARI

Tarzınız sadelikten yanaysa İkea da sizin için tasarlanan açık tonlarda oturma gruplarını bulmanız mümkün. Beyaz sizin için doğru bir seçim olacaktır. Oturma odanız küçük ise açık tonlar sizin için kurtarıcı olacaktır. Böylelikle odanızı olduğundan daha büyük gösterip, daha ferah bir görünüm kazandıracaksınız. Açık tonlarda aldığınız İkea oturma grubunun, tekli berjerlerini koyu tecih ederek farklı uyum yakalayabilirsiniz. Açık tonlarda almış olduğunuz oturma gruplarını renkli desenli kırlentlerle, canlı objelerle mesela turkuaz bir vazoyla renklendirebilirsiniz.

IKEA KOYU RENKLERDEKİ OTURMA GRUPLARI

Koyu renkteki mobilyaların odanıza ağırlık kattığını düşünüyorsanız, İkea oturma grupların da sizin için koyu renklerde mevcut. Koyu kahverengi ve füme tonlarındaki renkleri ihtiyaçlarınıza karşılık verecek cinsten. İster ikili, üçlü modellerini birbirlerinden bir ton açık kullanarak kombin yapabilirsiniz. Ya da seçmiş olduğunuz koyu tonlardaki ikea köşe gruplarını, açık renkli desenli tekli berjerlerle birlikte takım yapabilirsiniz.

IKEA KÖŞE TAKIMLARI

Son yıllar da özellikle yeni evlenen çiftler tarafından çokça tercih edilen modellerden biri de köşe takımlarıdır. İkea köşe takımları gerek rahatlığıyla, gerek ergonomik görüntüsünden dolayı çokça rağbet görmektedir. Odanız ister küçük ister büyük olsun her ölçülerdeki tasarımlarıyla tüm evlere hitap etmektedir. Yoğun ve yorucu bir günün ardından İkeanın bu rahat tasarımlarıyla tüm günün yorgunluğunu atmış olacaksınız.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal