İğneli Epilasyon Zararları

Kadınların bu epilasyonu tercih etmesinin en önemli nedeni istenmeyen tüyler için hızlı bir şekilde çözüm alınmasıdır. Son zamanlarda yoğun talep gören bu epilasyonun çeşitli zararları olabilmektedir.İşte iğneli epilasyonun zararları neler? detaylar haberimizde...

20.07.2018-18:03 - (Son Güncelleme: 20.07.2018-17:45) İğneli Epilasyon Zararları

Kadınların bu epilasyonu tercih etmesinin en önemli nedeni istenmeyen tüyler için hızlı bir şekilde çözüm alınmasıdır. Son zamanlarda yoğun talep gören bu epilasyonun çeşitli zararları olabilmektedir.İşte iğneli epilasyonun zararları neler? detaylar haberimizde...

İĞNELİ EPİLASYON ZARARLARI

Bazı insanların cildi diğer kişilere nazaran daha hassas yapıya sahip olabilmektedir. Dolayısı ile hassas bir cilt yapısına sahip olan kişilerin vücudunda kaşıntı ya da kızarıklık gibi problemler oluşabilmektedir. İğneli epilasyonun zararları arasında yer alan kızarıklık ve kaşınma sorunu kadınların karar verme süreci zorlaştırır. Bu epilasyonun çeşitli zararları olabilir. Bu zararlardan bir diğeri ise bu epilasyon yönteminin uygulanmasından sonra kişinin cildinde kalıcı lekeler meydana gelebilir. Epilasyon uygulamasından kaynaklı olarak oluşan lekeler genel olarak iğnelerden dolayı oluşmaktadır. Kişi güneşe çıktığı zaman bazı sorunlara maruz kalabilir. Ciltte meydana gelen lekelerin en büyük oluşma nedeni güneş ışınlarıdır. Epilasyondan sonra güneş ışığı gören cilt üzerinde görülen lekeler güneş görmeyen kişilere göre daha fazladır. Bu sebeplerden dolayı bu epilasyon yönteminin uygulanmasından sonra hemen güneşe çıkmamak, özelikle güneş koruyucu kullanmak gerekir. Güneşin altında kalan kişinin cildinde kızarıklık ve leke gibi rahatsız edici durumların oluşması muhtemeldir.

FAYDALARI NELERDİR?

İğneli epilasyon ile diğer epilasyon yöntemleri kıyaslandığı zaman iğneli epilasyonun daha az acı verdiği ifade edilmektedir. Fakat bu epilasyonun mutlak çözümler üretmesi ve epilasyon sürecinin olumlu sonuçlanması kadınların bu epilasyon yöntemini tercih etmesine neden olur.

Bu epilasyonun diğer epilasyon çeşitlerine kıyasla talep görmesinin sebepleri vardır. Bu sebeplerden biri kişinin kıl kökleri tam anlamıyla yok edilir. Fakat burada dikkat edilmesi gereken en önemli husus bu yönteme başvuran kişinin süreç içerisinde kendi bedenini çok iyi koruması, dikkatli hareket etmesi, güneş ışınlarına fazlaca maruz kalmaması gerekir. Aksi taktirde kişide kızarıklık veya lekelerin meydana gelmesi kaçınılmaz bir hale gelir.

NASIL YAPILIR? FİYATLARI NEDİR?

Kişi istenmeyen tüylerden kurtulmak için bu yöntemi tercih etmekte ve tüy problemini kalıcı olarak çözüme ulaştırmaktadır. İğneli epilasyon yönteminde belli watt aralığında elektrik akımı kullanılır. Bu epilasyonu talep eden kişilerin sağlık kontrolünden geçmesi ve gerekli olan izin evraklarını almış olmaları gerekir. Ayrıca kişinin profesyonel olarak uygulayan bir kurumu tercih etmesi kişinin sağlığı için önem teşkil eder. Epilasyon tedavisinin sonuçlanma süreci kişinin kıl köklerine bağlıdır. Bazı kişilerin kıl kökleri zayıfken bazı kişilerin kıl kökü kalın olabilir. Bu duruma istinaden kişinin kıl kökü sağlam ise bacak ve kol bölgesinde uygulanan tedavi 1 saati bulabilmektedir. İğneli epilasyon fiyatları kişilerin en çok dikkat ettiği konulardan biridir. Fakat fiyat belirlemesi kurumun tecrübesi, uzmanların bilgi ve birikimi ile değişkenlik gösterdiği için kişi güvendiği bir kurumdan fiyat bilgisi alabilir.


Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal