İçinizi Isıtacak Ispanak Çorbası Tarifi

Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak vitamin dolu bir çorbaya ne dersiniz. Hazırlaması pratik enfes ıspanak çorbası malzemeleri ve yapılış aşamalarını sizin için derledik.

05.10.2019-09:16 - (Son Güncelleme: 05.10.2019-09:04)

Sağlık ve vitmain deposu besleyici ıspanak çorbasına ne dersiniz? Çocuklarınız için de harika bir tercih olan ıspanak çorbası ile kendinizi iyi hissedeceksiniz.

ISPANAK ÇORBASI TARİFİ

Malzemeler; 1 bağ ıspanak, 1 kase haşlanmış nohut, 1 kase haşlanmış barbunya, 1 adet büyük boy havuç, 1 adet soğan, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 3 su bardağı su,
1/3 adet limonun suyu, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 tatlı kaşığı domates salçası.

Hazırlanışı; Soğanları ince küçük küpler şeklinde doğrayın. Havucun kabuklarını soyduktan sonra küp doğrayın. Orta boy bir tencerenin içine doğranan soğanları, havuçları koyun ve iyice kavurun. Üsrtüne bu salçayı ekleyin. Sonra suyu koyun. Havuçlar ve soğanlar hafif şekilde yumuşayana dek böyle kaynatın. Ispanakları ince şekilde kıyın. Kaynayan suyun içine yavaş yavaş ekleyin ve iyice karıştırın. Ispanaklar da pişince nohut ve barbunyayı, limon suyunu, tuz ve baharatları katarak birkaç taşım daha kaynatın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal