Hoşlandığınız Kişiyi Etkilemenin 7 Yolu

Hoşlandığımız kişiyle her zaman aynı yoğun hislere sahip olamıyoruz. 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken sizde o özel günü hoşlandığınız kişiyle geçirmek isteyebilirsiniz. Bunun için karşınızdaki kişinin gerçekten doğru insan olduğunu düşüyorsanız hoşlandığınız kişiyi etkilemenizi sağlayacak birkaç yol var…

10.02.2020-11:17 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-12:18)

Birinden gerçekten hoşlandınız ama onun kalbine nasıl gireceğinizi bilmiyorsanız bu haberimiz tam size göre. İşte aradığım o dediğiniz kişiyi etkilemek aslında çok kolay. Her şeyden önce pozitif olmanız, gülümsemeniz ve göz teması kurmanız oldukça önemli. İşte doğru insan tarafından fark edilmenizi sağlayacak tüyoları!

GÜLÜMSEYİN

Her şeyden şikayet eden, somurtan, memnun olmayan kişilerle vakit geçirmek kimseye keyif vermez. Hoşlandığınız kişiyle beraberken pozitif olun ve gülümsemeyi ihmal etmeyin. Ancak bu onun söylediği her şeye gülmeniz gerektiği anlamına gelmiyor. O zaman da samimiyetsiz görünebilirsiniz. Sadece mutlu olun, gerisi kendiliğinden gelecektir.

GÖZ TEMASI KURUN

Göz teması, erkeklerin aşık olmasını sağlayan gizli bir numaradır. Yapılan araştırmalar, aşık olan kişilerin, zamanının %75'ini birbirine bakarak geçirdiğini ortaya koymuştur. O nedenle göz teması kurmaya, onunla konuşurken gözlerinin içine bakmaya özen gösterin.

GİZEMİNİZİ KORUYUN

Açıklık ve samimiyet önemlidir ancak birbirinizi yeni tanıyorsanız ortama biraz gizem katmak iyi olacaktır. Gerekli şeylerden konuşun ve merak uyandırın. Bırakın karşınızdaki kişi sizi tanımak için çaba sarf etsin.

YÜRÜYÜN AMA KOŞMAYIN

Ona olan ilginizi belli edin ama yine de kendinizi çok öne atmayın. Onu arayın, mesaj atın ve sonra biraz ara verin. Bu sizi düşünmesini ve kendiliğinden size gelmesini sağlayacaktır.

ORTAK ARKADAŞLAR EDİNİN

Doğru kişi olduğuna inandığınız kişiyle daha fazla zaman geçirebilmek için ortak arkadaşlar edinin. Böylece sürpriz bir planla yeniden karşılaşabilir ve bolca vakit geçirebilirsiniz.

KENDİNİZ OLUN

Onu kendinize aşık edeceksiniz diye karakterinizden ödün vermeyin. Elbette onun hoşlandığı şeylere önem verin fakat sizin fikirlerinizin de önemli olduğunu unutmayın. Aksi taktirde rol yapmış olursunuz ve kısa zamanda size aşık olmasını sağlasanız da bu durum ilerleyen zamanlarda ilişkinizi kötü etkileyecektir.

ONDAN BİR İYİLİK İSTEYİN

Erkekler, kendilerinden yardım istenmesine bayılırlar. Eşyalarınızı taşımasına yardım etmek ya da köşedeki marketten bir şey almak gibi küçük ricalarda bulunun. Ona ihtiyacınızın olması hoşuna gidecektir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal