Hollywood Yıldızlarının Saç Hileleri

Hollywood yıldızlarının saç bakımı, modelleri, renkleri hakkındaki detayları sizler için derledik. İşte detaylar...

23.06.2020-16:56 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-16:37) Hollywood Yıldızlarının Saç Hileleri

Hemen herkes saçlarının daha canlı daha bakımlı görünmesini ister. Kuruluk, yağlılık veya soluk görünüm gibi pek çok problemlerle sık sık karşılaşılır. Peki devamlı ekranlarda görünen dünya yıldızları ne gibi yöntemler uygulamaktadır? Genele baktığımızda kariyerinin doruklarındaki Hollywood yıldızlarının saç hileleri daha çok doğadan ilham almak suretiyle gerçekleştirilmektedir.

Hollywood Yıldızları Saçları İçin Hangi Doğal Yağları Kullanıyor?
Vücut çatlakları, cilt nemlendirme yöntemleri ve hatta bazen yaralarda merhem niyetiyle kullanılan doğal yağlar; Hollywood yıldızları saç hileleri arasında da bulunuyor. En son The Politican dizisinde gördüğümüz ünlü yıldız Gwyneth Paltrow’un canlı saçlara sahip olmak için zeytinyağına başvurduğu biliniyor.

Zeytinyağını saçlarının diplerine süren ünlü oyuncu tüm gün saçını yıkamadan beslenmesine müsaade ederek akşam yıkama şeklinde işlemi gerçekleştirmektedir. Dipleri sağlıklı bir saç sağlıklı bir uzamayı da beraberinde getiriyor ve bu işlemi uygulayanlar bir nevi meseleyi kökünden çözmüş oluyor denilebilir.

Doğal yağların gücüne inanan bir başka yıldız da Scarlett Johansson, ünlü oyuncu karite yağının faydalarından geri kalmamaktadır. Aynı zamanda “shea butter” olarak da bilinen bu doğal ürün, pek çok alanda kullanılmakta olduğu gibi saçın daha sağlıklı ve nemli olması adına da kullanılmaktadır.

Yıldızlar Saç Diplerini Hangi Uygulamalarla Koruyor Dersiniz?
Dinç bir vücut, sıkı bir cilt için soğuk su daima tavsiye edilir. Soğuk sudan gelen o şok etkisi temas ettiği noktaların kendisini toparlamasına fayda sağlar. Demi Moore’un sıcak duşunu aldıktan sonra saç diplerine soğuk su uygulayarak saç pullarının kapanmasını sağladığı bilinir. Hem kolay hem de masrafsız bir uygulama olması fazlasıyla tercih edilme sebebidir. Kapanan pullar ile saç dipleri zarar görme konusunda daha dayanıklı hale gelmektedir. Bir başka yıldız olarak Angelina Jolie’nin yönteminden bahsetmek gerekirse, talk pudrasıyla saç diplerine uygulayarak sağlıklı saçlara sahip olmayı amaçlamaktadır. Talk pudrasıyla ilgili kanserojen etkilerine dair dedikodular bir dönem oldukça konuşulmuştu. Bu durum göz önünde bulundurularak olabildiğince güvenilir bir yerden temin etmeye dikkat etmek gerekmektedir.

Peki Hollywood Yıldızları Bakım Ürünlerinden Daima Kaçınıyor mu?
Hollywood yıldızlarının saç hileleri genelde doğal ürünlerden oluşsa da bazı ünlülerin bakım ürünlerini sık sık kullanarak sağlıklı saçlara kavuştukları biliniyor. Devamlı ekran karşısında olmak sürekli bakımlı olmayı gerektirir ve saç üzerinde çok fazla işlem yapmak da ekstra bakımı mecbur kılmaktadır. Ünlü yıldızlardan Cindy Crawford ve Gisele Bundchen’in bakım ürünlerini kullanmanın yanı sıra onları bir süre bekletmek suretiyle üst düzey etki aldıklarını düşündükleri bilinmektedir.

İçinde zararlı kimyasalların olduğu bilinen ürünlerin bu yönteme tabi tutulmaması gerekir. Özellikle doğal ve zararsız üretim yaptığı bilinen markalardan yana tercih yapmak kullanıcıların herhangi bir problemle karşılaşmamasına yardımcı olacaktır. Kimyasalların yanı sıra yumurta veya kızılcık suyu gibi farklı doğal ürünleri de sağlıklı saçlar için kullanan yıldızlar mevcuttur. Kullanıcıların saç tiplerini ve saç problemlerini bilerek işlem uygulaması kesin çözümü beraberinde getirecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal