Hollywood Yıldızlarının Olmazsa Olmaz Parçaları

Hadid Kardeşler, Lily-Rose Depp, Camila Coelho gibi birçok ünlü ismin stil yönetimini yapan Mimi Cuttrell'e göre her kadının gardırobunda olması gereken parçaları sizin için bir araya getirdik. Peki, gardıropların olmazsa olmaz parçaları nelerdir? Detaylar haberimizde…

30.07.2020-16:56 - (Son Güncelleme: 30.07.2020-16:50) Hollywood Yıldızlarının Olmazsa Olmaz Parçaları

Hayranlıkla takip ettiğimiz Hollywood yıldızları, dünyaca ünlü modeller stillerini oluştururken genelde bir stylingten yardım alıyor. Özellikle Gigi ve Bella Hadid, giydikleri her kıyafetle adlarından sıkça söz ettiriyorlar. Hadid kardeşlerin yanı sıra Lily-Rose Depp, Priyanka Chopra Jonas, Camila Coelho gibi birçok ünlü ismin sttlingini yapan Mimi Cuttrell'a göre her kadının gardırobundan bulunması gereken parçaları var. İşte Mimi Cuttrell'dan kadınlara styling önerileri…

BLAZER CEKET

En sevdiği parçanın blazer ceketler olduğunu belirten Mimi, ceketleri şık bir görünümün en basit yollarından biri olarak görüyor. Günlük olarak ilkbahar ve sonbahar aylarında rahatça kombinlenebilecek bir blazer stilinize bambaşka bir dokunuş katacaktır.

SİYAH VE BEYAZ TİŞÖRTLER

Mimi, güzel bir kesime sahip olan beyaz ve siyah tişörtlerin gardıropların olmazsa olmazı olduğunu belirtiyor. Hem sokak stilinde hem de karmaşık parçalarla kolay bir şekilde kombinlenebileceğini belirtiyor.

KLASİK BEYAZ GÖMLEK

Mimi Cuttrell, herkesin klasik büyük boy beyaz düğmeli bir gömleğe sahip olmalı diyor. Bu gömlekleri kot pantolonlarla kombinlemeyi veya rahat bir görünüm elde etmek için taytların ve elbiselerin üstüne açık olarak kombinlemeyi çok sevdiğini söylüyor. Yazlık elbise, bikini ve mayolarla kombinlendiğinde de çok şık gözükeceğini dile getiriyor.

BİR ÇİFT KOT PANTOLON

Ünlü stilist, her kadının içinde kendini rahat hissedebileceği iyi bir çift kota sahip olması gerektiğini düşünüyor. Hem alçak hem de topuklu ayakkabılarla harika görünüm oluşturan kot pantolonlar düz ve rahat bir görünüm sunar.

VÜCUT TİPİNİZE UYGUN ŞIK BİR PANTOLON

Vücut tipinize özel tasarlanmış bir pantolon... Mimi, her kadının mutlaka ikon bir özel pantolonu olması gerektiğini söylüyor. Bu tasarım pantolonun joker parça olarak kullanılabileceğini ve tüm kombinleri bir anda değiştirebileceğini de belirtiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal