Hollywood Uzmanları Açıkladı: İşte Kahve İçmenin Doğru Saati!

Güzellik, tarihin her döneminde kadınların vazgeçilmez sırlarından biri. Peki dünya starları güzellik uğruna nelerden vazgeçiyor? İşte Hollywood'un güzellik uzmanlarından bakım sırları...

16.11.2018-14:56 - (Son Güncelleme: 16.11.2018-14:46) Hollywood Uzmanları Açıkladı: İşte Kahve İçmenin Doğru Saati!

Güzellik, tarihin her döneminde kadınların vazgeçilmez sırlarından biri. Peki dünya starları güzellik uğruna nelerden vazgeçiyor? İşte Hollywood'un güzellik uzmanlarından bakım sırları...

Daha canlı ve daha sıkı bir cilt için yapılması gerekenleri Hollywood'un güzellik uzmanları anlattı. İşte hayranlıkla izlediğiniz oyuncuların bakım sırları!

Kendinizi dinlenmiş ve zinde hissedene kadar uyku saatinizi öne çekin. Böylece cildiniz de dinlenmiş olacak.

Jennifer Garner ve Reese Witherspoon'la çalışan güzellik uzmanı Nerida Joy'a göre havlu ve nevresimler cilt problemleri için oldukça önemli. Bakteri ve ölü deri yuvası haline geldikleri için havluları her gün, yastık kılıflarını 3 günde 1, cildiniz yağlı değilse nevresimleri haftada 1 değiştirmelisiniz.

Cildiniz için kullandığınız farklı ürünler arasında boşluk bırakın. Örneğin göz kremini sürdükten sonra nemlendirici için 10 dakika bekleyin. Çünkü cildimizin bu sürülen ürünleri emmek ve faydalanmak için zamana ihtiyacı var.

Sivilce problemi yaşayan ciltler için hemen akla gelen peelingleri kullanmamakta fayda var. Sivilce yüzünden hassaslaşan cildinize daha çok zarar verecek olan bu ürünler yerine hafif, su bazlı, sivilce karşıtı ürünler kullanmalısınız.

Kahve içmeyi seven kadınlar dikkat! Kahveyi öğleden sonra içmemeye özen gösterin. Çünkü öğlen ikiden sonra içmek sadece uykunuzu kaçırmakla kalmaz aynı zamanda cildiniz de iyi gelmez. Kahveyi metabolizmanızın daha iyi çalıştığı sabah saatlerinde tüketmeye gayret edin.


Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal