Hızlı Kilo Nasıl Verilir? Uzak Durmanız Gereken 5 Gıda

Soğuk havalarda çalışkan karıncalar gibi kalori depolamış olabilirsiniz. Ancak bu kaloriler sizinle sonsuza kadar kalacak anlamına gelmiyor. İşte yaza kadar hızlı kilo vermek için uzak durmanız gereken 5 gıda…

27.03.2018-17:07 - (Son Güncelleme: 27.03.2018-17:03) Hızlı Kilo Nasıl Verilir? Uzak Durmanız Gereken 5 Gıda

Soğuk havalarda çalışkan karıncalar gibi kalori depolamış olabilirsiniz. Ancak bu kaloriler sizinle sonsuza kadar kalacak anlamına gelmiyor. İşte yaza kadar hızlı kilo vermek için uzak durmanız gereken 5 gıda…

CİPS

Ambalajını görür görmez göz bebeklerin büyüdüğü ve avuç dolusunu yemek istenilen en popüler atıştırmalıklar arasında cips yemek geliyor. Bu zamana kadar çok istediniz ama artık istemeyin. En azından yaza kadar cipsten uzak durmaya çalışın. Bu çıtır çıtır yeme isteği taze ve iyi yıkanmış marul yapraklarıyla ya da fırında 10-15 dakika da hazırlayabileceğiniz, ince dilimlenmiş lahana sayesinde de elde edebilirsiniz. Aynı lezzeti vermiyor diye düşünmeyin çünkü cipsten aldığınız tat bir lezzet değil, kimyasal bir karışımdır.

ŞEKERLEME

Cips ile tehlikeli bir ikili oluşturan bu rengarenk gıdalar, aynı zamanda sağlık açısından da oldukça zararlı. Yedikçe yemek isteği getirecek şekilde bolca şekerlendirilmiş olan bu kimyasal gıdaların neden olduğu tombul eserleri yazın sahillerde 100 metreden seçebilirsiniz. Sizde uzaktan görünmek istemiyorsanız şekerlemelerden uzak durun.

EKMEK

Türk mutfağının vazgeçilmezi olan ekmek ve hamur işi ürünlerden uzak durmanın zor olduğunu bilinen bir gerçek. Ancak uzak durulabildiğini biliniyor. Çok eski bir geleneği deneyebilirsiniz. Bulduğunuz bir ekmek parçasını elinize alın, 3 kere öpüp alnınıza götürün ve yükseklere kaldırın. Kilolarından rahatsız olanlardan çok daha uzaklara.

MAKARNA

Yapması oldukça basit, lezzeti çok güzel olan bu besinin de ekmekten çok farkı bulunmuyor. Siz de anlamışsınızdır ki makarna yalnız bir şekilde tüketilmiyor. Yanına mutlaka sos ya da başka bir yağlı yiyecek eşlik ediyor. İşte makarna görünümünüze son derece etki eden bir günah kapısıdır. Makarna ve yandaşlarından uzak durarak kısa süre içinde istediğiniz görünüme sahip olabilirsiniz. Hem de sağlıklı ve doğal yollarla.

BEYAZ PİRİNÇ

Sağlıklı beslenme uzmanlarının devamlı olarak kötülediği beyaz gıdaların başını beyaz pirinç çekiyor. Şu şekilde bir oran verebiliriz. İki kaşık pirinç pilavı, bir dilim ekmekle aynı oranda kaloride. O zaman ekmekten uzak durduğumuz gibi pirinçten de bir süre uzak durmak gerekiyor.

Son Dakika Kaın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal