Hızlı Bir Ayak Bakımı mı Gerekiyor? Hızlı Bir Pedikür İçin 4 Adım

Ayaklarınızın yaşama döndürülmeye ihtiyacı varsa, pedikür yaptırmaya zamanınız yoksa veya hızlı, pratik birkaç basamakla daha bakımlı adımlara sahip olmayı diliyorsanız bu haberimiz tam size göre!

17.07.2019-16:00 - (Son Güncelleme: 18.07.2019-09:19) Hızlı Bir Ayak Bakımı mı Gerekiyor? Hızlı Bir Pedikür İçin 4 Adım

Ayaklar sürekli yıpranır ve tırnaklar kötü görünür. Bu nedenle hızlıca bir pedikür gerektiğinde bunun aşamalarını bilmek önemlidir. 4 adımda pedikür hayat kurtarıcı olacaktır.

MASKE

Yazın gelmesiyle beraber dış etkenlere daha çok maruz kalan ve kötü görünen, sertleşen ayak derisi için yoğun bakım maskelerini rutininize ilave edin. Kağıt-poşet şekilli bu ürünleri ister 20 dakika isterseniz de gece aşırı ayağınızda koyarak haftada 1-2 kez bakım kullanın.

NEMLENDİRİCİ KREM

Ayaklarınızı maskeyle yumuşattınız, şimdiyse onları yenileme vakti. Cildinizi nasıl her gün nemlendiriyorsanız ayaklarınızın da böyle şımartılmaya gerek var. Bakımsız cildi yenileyen bir kremle ayak derinizi her gün nemlendirin.

PÜRÜZSÜZ TIRNAKLAR

Makasla uğraşmadan da kütiküllerinizi temiz izlenimi vermek mümkün. Dudak veya vücut için formülize edilen parçacıklı bir peelingleri tırnaklarınıza dairesel hareketlerle sürün. Bu esnada elinizle tırnak etlerinizi geriye doğru iterek masaj yapın. Uygulama bitince parlak ve tırnak etlerinden temizlenmiş bir görünüm elde edin!

YAĞ BAKIMI

Tırnak etlerinin kuruluğu ve laf dinlemezliği ayakları en bakımsız gösteren ayrıntılardan. Peeling uygulamasının yanında düzenli olarak tırnak ve tırnak eti bakım ürünlerini kullanarak bu bölgeleri yumuşatabilir ve etlerinizi aldırmaya ihtiyaç kalmadan temiz bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal