Her Yerde Onu Görüyoruz: Pampas Otu

Son zamanlarda sizin de gözünüze bu bitkiler fazla mı çarpıyor? Pampas otu dekorasyonda kullanılan en keyifli malzemelerden. Nasıl dekore edilir nereden alınır sizin için derledik.

04.10.2019-12:10 - (Son Güncelleme: 04.10.2019-11:54)

Pampas otu, bilhassa sonbahar mevsiminde evlerde çok sık tercih edilen bir bitki türüdür. Evinize doğallık ve huzur katacak pampas otunu dekoratif şekilde nasıl kullanacağınızı kestiremiyorsanız, işte size pampas otu ile yapabileceğiniz dekorasyon fikirleri.

PAMPAS OTU NASIL KULLANILIR?

Pampas otunu dekorasyonda kullanırken en çok tercih edilen dekoratif ürün vazodur. Kahve ve krem renkli mobilya ve halılar, salon dizaynında beyaz bir vazo içinde dekore edilmiş pampas otu ile bir hayli şık bir görünüm sunacaktır.

Bu renklerde pampas otuna canlılık verecek olan renk, bor, kırmızı ve turuncu renkleridir. Bu renkleri de bir ara ton şeklinde yastık kılıflarında ve dekoratif ürünlerde kullanabilirsiniz.

PAMPAS OTU NEREDEN ALINIR?

Pampas otunu çiçekçilerde ve dekoratif ürünler bulunan mağazalardan alabilirsiniz. Aynı zamanda satın aldıktan sonra kurutup evinizde muhafaza edebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal