Her Kadının Çantasında Bulunması Gereken 8 Ürün!

Devamlı yanımızda olan o kocaman çantalarımızın içinde olmazsa olmaz 8 şey var! İşte onlarsız asla dediğimiz ürünleri sizler için toparladık…

19.01.2018-12:10 - (Son Güncelleme: 19.01.2018-12:01) Her Kadının Çantasında Bulunması Gereken 8 Ürün!

Biz kadınların o kocaman çantalarının içinde ne sakladığı erkeklerin en çok merak ettiği durumlardan biridir. Elbette çanta düzeni her kadının aynı değildir ama bir kadının çantasının olmazsa olmaz ilk 8 eşyasını sizler için derledik. Bakın kadınlar o büyük çantalarının içinde neler bulunduruyor.

ISLAK MENDİL: Her durumda ve her yerde hayat kurtaran bu ürün her çantada bulunmalı.

EL KREMİ: Yazın sıcaktan kışın soğuktan kuruyan ellerini hem korumak hem de güzel kokmaları için ufak bir el kremini çantanın baş tacıdır.

TOKA: Minik bir tel toka ya da pratik bir lastik toka her durumda büyük yardımcınızdır.

SAKIZ VEYA NANELİ ŞEKER: Gün içinde bir oraya bir buraya çok bunaldınız ya da acil bir toplantıya gireceksiniz. İşte size lazım olan ferah nefes hemen çantanızda.

AYNA: Her kadının çantasında olmazsa olmaz bir üründür.

RUJ: Bizce her kadının çantasında kesinlikle olması gereken ürünlerden biri rujdur. Makyaj yapamadığınızda ruj adeta bir kurtarıcı görevi üstlenir.

NAKİT PARA: Nakit para kadın erkek farketmeksizin her çantada ve cüzdanda bulunması gerekir.

AĞRI KESİCİ: Gün içinde olası bir baş, kas ya da regl ağrısı gibi durumlarda elinizin altında ağrı kesici bulundurmak zor durumdan kurtulmanızı sağlar.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal