Hemoroid İltihabını Gideren Zerdeçal Formülü

Basur problemini yok etmese de basurdan kaynaklı oluşan iltihapları gideren ve rahatlatan zerdeçal formülü ile rahatlayabilirsiniz.

09.10.2019-11:15 - (Son Güncelleme: 09.10.2019-11:10)

Hemoroid iltihabı rahatsız edici bir sorundur. Bu sorunu yatıştırabilir ve önleyebilirisiniz. İşte, zencefilli formül...

HEMOROİD İLTİHABI NASIL TEDAVİ EDİLİR?

Zerdeçal, hemoroid meydana getiren iltihabı tedavi etmeye destek olan anti-enflamatuar niteliklere sahiptir. Krem elde etmek için 1 tatlı kaşığı Zerdeçal ile 1 yemek kaşığı vazelini karıştırın. Malzemeleri beraber karıştırdığınızda, meydana gelen merhem bağırsak hareketinden evvel hemoroitlere sürülmelidir. Zerdeçal, hemoroitlerin neticesi olarak meydana gelebilecek çatlakların iyileşmesine destek olacak ve vazelin rektum ve anusu yağlayarak dışkılamayı rahatlatacaktır. Zerdeçal yapılan farklı bir ev çare zerdeçal ve aloe vera jeli beraber kullanır. 1/2 çay kaşığı zerdeçal ve 1 yemek kaşığı aloe vera jelini karıştırın. Merhem güzelce karıştığında, yatmadan evvel anusa uygulayın. Zerdeçal, çatlakları iyileştirmeye ve iltihabı azaltmaya destek olurken, Aloe vera jeli hemoroitlerle alakalı iltihaplı dokuları rahatlatır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.





DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal