Heidi Klum’un Gençlik Sırrı

Şarkıcı, manken Heidi Klum, 47 yaşında makyajsız haliyle bile dikkatleri çekiyor! Peki, Heidi Klum’un güzellik sırları nelerdir? Sizin için Heidi’nin birkaç güzellik tavsiyesini bir araya getirdik. Detaylar haberimizde…

03.09.2020-17:30 - (Son Güncelleme: 03.09.2020-17:28) Heidi Klum’un Gençlik Sırrı

Alman şarkısı ve manken Heidi Klum, güzelliğiyle her zaman göz kamaştırıyor. Sizde Heidi kadar güzel bir cilde sahip olmak istiyorsanız onun verdiği birkaç ipucu ve tavsiyeye kulak verebilirsiniz! İşte Heidi Klum2un güzellik sırları…

CİLDİNİZİ DİNLEYİN

İyi ve doğru bir şekilde beslendiğinizde veya susuz kaldığınız zaman aynaya bakıp yüzünüzdeki farklılıkları görebilirsiniz. O yüzden sık sık aynaya bakmalı ve bir şeylerin değişip değişmediğini takip etmelisiniz.

Örneğin cildiniz kuru gözüküyorsa, bu yeterince su içmediğiniz anlamına gelmektedir! Yüzünüz bir anda sivilceler ile kaplandıysa nedeni dün yediğiniz yağlı bir yiyecek olabilir!

TAKVİYELER

Bir gün içerisinde ihtiyacınız olan tüm yağ asitlerini, vitaminleri, antioksidanları ve hidrasyonu aldığınızdan emin olun. Eğer bunları besinlerden elde etmek sizin için zor oluyorsa, vitamin takviyelerine başvurabilirsiniz.

BEBEK ŞAMPUANI EN İYİ YÜZ TEMİZLEYİCİ

Heidi Klum, cilt bakım rutininde kullandığı bebek şampuanına olan tutkusuna değinerek şu ifadeleri kullandı:

‘Uzun zaman önce, göz doktoruna gittim çünkü gözümde arpacık çıkmıştı. Doktor yüzümü bebek şampuanı ile yıkamamı söyledi. O günden beri yoğun makyaj yaptığım günlerde, takma kirpiklerimi çıkartmak için bile bebek şampuanı kullanıyorum!’

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

Heidi’nin saçına ve vücuduna Hindistan cevizi yağı sürmeyi çok sevdiğini biliyor muydunuz? Genellikle parfüm ve kimyasal maddelerle dolu ürünlerden çok doğal olan ürünlere yönelmeyi seven Klum, bu yağı mutfağında da kullanıyor.

'DAHA AZ' İLE YAŞAMAK

Yıllar içerisinde makyaja dair birçok ipucu öğrenen Heidi Klum, kamera önünde 'Her zaman daha fazla pudra!' mottosunu savunsa dahi bunu günlük hayatında asla uygulamıyor. Heidi, günlük hayatında sadece renkli bir nemlendirici, maskara ve allık kullanmayı tercih ediyor.

SİYAH NOKTALARDAN KURTULUN

Siyah noktalara oluşmasına neden olan birçok durumu ve siyah noktaları ortadan kaldırmayı amaçlayan Heidi Klum, bunun cilt bakımında en önemli parça olduğunu düşünüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal