Hayat Kurtaran Alışveriş Taktikleri!

Söz konusu kıyafet ve alışveriş olunca bilinmesi gereken bazı püf noktaları vardır. Bu bilgiler olmadan alışverişe çıkmayın. Bu ipuçlarıyla işiniz oldukça kolaylaşacak.

07.12.2019-13:11 - (Son Güncelleme: 07.12.2019-13:01)

Bu ipuçlarıyla işiniz oldukça kolaylaşacak. Bu bilgiler olmadan alışverişe çıkmayın. Söz konusu kıyafet ve alışveriş olunca bilinmesi gereken bazı püf noktaları vardır. 

HAYAT KURTARAN PRATİK BİLGİLER!

Yeni aldığınız jean pantolonlarınızı terziye götürmeden önce 2 kez mutlaka yıkayın. Unutmayın, jean'ler yıkandığında mutlaka çekme yapar. Üzerinize güzel oturan kıyafetlerin püf noktası likradır. T-shirtler için %95 pamuk, %5 likra karışımını tercih edin. Jeanler için ise en azından %2 likralı olanlar üzerine daha iyi oturacak ve şekilleriniz uzun süre koruyacaktır. Dolabınızda her zaman açıktan koyuya doğru bir düzen olsun ve açık kıyafetleri soldan dizmeye başlayın.  Bu sayede daha kolay seçimler yapabilirsiniz. 

Mağazada jean pantolon denemek için vaktiniz olmadığında boyun metodunu deneyin. Pantolonun bel kısmını boynunuzun etrafına sarın. Boynunuzun arka tarafında birleşiyorsa bedeni uyacak demektir. Mayo ve bikinilerinizi asla makinede yıkamayın. Makinede yıkandığında esnekliğini kaybeder. Bir kıyafeti ütüledikten sonra hemen giymeyin. Aksi takdirde yeni kırışıklıklar oluşabilir. 5 dakika bekletirseniz ütüsü daha zor bozulur.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal