Hayallerinizi Gerçekleştirmek Sizin Elinizde

Hayatınız boyunca istediğiniz ve arzu ettiğiniz bir yaşam için çabalarsanız. Çabalarınıza rağmen bazı istekleriniz olmayabilir. Bunun sebebi olarak görmeniz gereken belki de aynaya baktığınızda gördüğünüz kişidir...

29.06.2020-09:31 - (Son Güncelleme: 29.06.2020-09:16) Hayallerinizi Gerçekleştirmek Sizin Elinizde

Biz plan yaparız ve bu planların gerçekleşmesi için önümüze çıkabilecek engellerle savaşırız. Bazen bu engellerin can sıkıcı olduğunu kabul etmek gerekir. Engellerin sebebi olarak genelde başkalarının olduğunu düşündüğümüz için kendi hayallerimizi engelleyen asıl bizi görmeyiz. Hayallerimizi gerçekten yaşamak için kendimizi değiştirmenin yollarını bulmalyız.

HAYALLERİNİZ HAYAL OLARAK KALMASIN

Genellikle sizin için başkalarının kurmuş olduğu hayaller vardır. Siz bunların kendi istekleriniz olduğunu düşünerek sahiplenir ve bunların gerçekleşmesi için çaba sarf edersiniz. Bu yüzden asıl siz ne istiyorsunuz bunu bilmiyorsunuz. Bunun için ilk kendinizi dinlemelisiniz. Ne istediğinizi, hayallerinizin ne olduğunu, sizi neyin mutlu edeceğine karat vermelisiniz.

Kendi değerlerinizden ödün vermeyin. Kendileri için doğru bir hayat yaşayan insanlar kararları hakkında suçluluk, pişmanlık ya da şüphe duymazlar. Olan olaylara karşı her zaman bardağın dolu tarafını görmelisiniz. Bu hayatın fırsatlarla dolu olduğunun kanıtıdır. Hayallerini yaşayan insanlar paranın mutluluğu satın alamayacağını bilirler ve statünün, zenginliğin ve popülerliğin her an kaybedilebilecek bir şey olduğunun farkındadırlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal