Hassas Saç Derileri İçin 3 Bakım Önerisi!

Cilt çeşitlerinde olduğu gibi saç tipleride birbirinden farklılık gösterir. Bazı zamanlar saçlarda pullanma ve kaşıntı meydana gelmektedir. İşte çözüm yöntemleri…

17.02.2018-13:59 - (Son Güncelleme: 17.02.2018-13:51) Hassas Saç Derileri İçin 3 Bakım Önerisi!

Hassas saç tiplerinin önemsemesi gereken 3 pratik çözümle bütün sorunlarınıza elveda diyebilirsiniz Hassas saç derinize çeşitli yöntemler deneyerek bu sıkıntılarınızın önüne geçebilirsiniz. Fakat hangi yöntemleri size iyi geleceğini kestiremiyorsanız sizler için hazırladığımız hassas saç derinizdeki rahatsızlıklaran kurtulmanın 3 püf noktası...

YAĞLI SAÇ TİPİNE SAHİPSENİZ…

Kepek kendi başına zararsız olsa da, kepeğe neden olan hastalıkların önüne geçilmesi önemlidir. Bunların başında, mantar enfeksiyonu ve egzama vardır. Dermatolog ve cilt doktorunuzun tavsiye ettiği ürünleri kullanarak bu tarz rahatsızlıklardan kurtulabilirsiniz.

HAVA DURUMU

Soğuk hava, merkezi ısıtma gibi durumlar derinin kurumasına ve dökülmesine yol açar. Fazla sıcak duştan kaçının. Soğuk günlerde saçınızı daha az yıkayın bu şekilde içindeki doğal yağlarla korunmuş olacaksınız. Sıcak havada, terleme ve güneş ışınları sorun meydana getirebilir. Soğuk duş alıp ve saçlarınıza koruyucu sprey sıkın. Dışarıya çıkarken ise şapka takmayı ihmal etmeyin.

SAÇ ŞEKİLLENDİRMEDE KOŞULLARI

Sıcak hava gibi saç şekillendirmek için kullanılan kurutma makinesi, düzleştirici gibi cihazlar da kaşıntıya ve deride kurumaya neden olabilir. Eğer ki saçlarınızı illa düzleştirmek veya şekil vermeniz gerekiyorsa yalnızca saç uçlarınıza şekil verebiliriniz. Bu şekilde saç dipleriniz zarara uğramamış aynı zamanda sağlıklı saçlara sahip olmanızı kolaylaştıracaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal