Harika Görünmenizi Sağlayacak 3 Giyim Tüyosu

Giyim tarzınızda yaptığınız küçük hatalar sizi olduğunuzdan farklı gösterebilir. Doğru kararlar ise sizi olduğunuzdan daha iyi gösterir. Minik tüyolarla bedeninize en çok yakışan renkleri, desenleri kullanabilirsiniz.

01.11.2019-14:43 - (Son Güncelleme: 01.11.2019-14:13)

Kıyafetlerinizde size uygun modeli ve rengi seçmek bazen zorlayıcı olabiliyor. Minik hilelerle kendinizi iyi hissedecek ve daha iyi bir görünüme sahip olabileceksiniz.

İYİ GİYİM TÜYOLARI

Dikey çizgiler

Pantolonlar, bluzlar veya etekler olsun, dikey şeritler bedeninizi uzatacak ve çok daha ince gösterecektir. Elbette, onları aşırı kullanmamaya özen gösterin, çünkü aşırı kullandığınızda fazla görsel yükler gibi, tam tersi bir etkileri olacaktır. Bu tip çizgiler, küçük göğüsleri korumaya yardımcı olabilir.

Yüksek belli pantolon

Yüksek bel pantolonlar, ekstra kiloları göstermemeye çalışıyorsanız harika bir seçenektir. Onlar da bacaklarınızı olduğundan uzun gösteriler. Vücudunuzu biçimlendirmenize destek olacak bu giysilerin birçoğunda olduğu gibi, yüksek belli pantolonların ardındaki düşünce vücudunuzun özelliklerini dengelemektir. Yani, çok fazla sahip olduğunuz şeyi saklar veya gizler ve eksik olduğunuz özellikleri geliştirirler.

Kemer

Bu bir aksesuar olsa bile, kesinlikle bu listeye konulabilir. Kemerler belinizi güzel göstermeye destek olur ve bunun neticesinde siluetinizi çok düzgün gösterir. Kendinizi yalnızca pantolonla kemer takmak hususunda kısıtlamayın: ayrıca elbiseler, ceketler ve diğer kıyafetlerde de kemer kullanabilirsiniz.  

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal