Hangi Gelinlik Zayıf Gösterir?

Hepimizin hayallerini süsleyen gelinliklerin içinde kusursuz görünmek istiyoruz. Beğendiğimiz modeller olsa da fazla kilolarımız istediğimiz gibi seçim yapmamızın önüne geçiyor. İşte, zayıf gösterecek gelinlik modelleri...

13.07.2020-16:49 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-16:47) Hangi Gelinlik Zayıf Gösterir?

Peki, hangi gelinlik zayıf gösterir? Kilolu kızların gelinlik seçimleri nasıl olmalı? Merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz.

Prenses Model Zayıf Gösterir Mi?

Prenses model popülerliğini asla kaybetmeyen modellerden biri. Hepimizin içinde birazcık prensesler gibi görünme isteği de vardır. Prenses model gelinlikler doğru seçildiğinde de zayıf görünmenize bile yardımcı olur. Öncelikle bu modeli hangi kadınların seçmesi gerektiğinden bahsedelim. Eteği çok geniş, beli dar olan bu modeller belinizi ince gösterir. Basenleri ve bacakları kamufle eder. Göğüsleri ön plana çıkarır.

Prenses model gelinliklerin kilolu göstermemesi için göğüsler normal veya küçük olmalıdır. Geniş basenleri ve kalın bacakları kapatan bu modelde fazla kilolarınız öne çıkmayacağı için orantılı bir görünüm elde edebilirsiniz. Büyük göğüs, kalın bel, geniş omuz hatlara sahip kadınları bu gelinlikler olduğundan daha kilolu gösterir.

Vücut Tipine Göre Gelinlik Seçimi Nasıl Olmalı?

Zayıf gösteren gelinlikleri vücut tipine en uygun gelinlik modellerini belirledikten sonra seçebilirsiniz. Kilolu kadınların vücut tiplerini tanıması ve hangi bölgelerin kamufle edileceğiniz bilmesi gerekiyor. Uzun boylu ya da kısa boylu olabilirsiniz. Olduğunuzdan daha zayıf görünmek için yapacağınız tek şey orantılı bir görünüm kazanmak. Gelinlikler genelde uzun etekli olduğu için uzun gösterecektir. Eğer zayıf görünmek istiyorsanız mini ve midi gelinlik modelleri tercih etmemelisiniz.

Hangi Gelinlik Zayıf Gösterir?

A kesim gelinlik modelleri her kadını olduğundan daha ince gösterir. Zayıf görünmek için etek seçiminiz bu modelden yana olmalıdır. Vücut tipine göre yaka formunu belirlemeniz gerekiyor.

Göğüslerin büyük, omuzların geniş olduğu hatlarda en doğru yaka formu V yaka olacaktır.
Düz etekler de olduğunuzdan daha zayıf görünmenizi sağlar. Kamufle etmek istediğiniz bölge dolgun basenleriniz olabilir. Üst bölgeniz kilolu değilse dökümlü yaka, straplez, kayık yaka modelleri tercih edebilirsiniz.

Balık model gelinlikler vücut hatlarını ortaya çıkaran gelinlik modelleridir. 90-60-90 ölçüler dışında bu gelinlikleri taşımak zordur. Zayıf görünmek için seçiminiz balık modellerden yana olmamalı.

En Zayıf Gösteren Gelinlik Modeli Hangisi?

Gelinliğin içinde olduğunuzdan çok daha zayıf görünmek istiyorsanız seçiminiz düz ve sade gelinliklerden yana olmalı. Dantel motifleri, derin V yaka, tül kollar, astar üzerinde kullanılan tek kat tül detayları en zayıf gösterecek gelinlik modellerdir. Zayıf görünmek için taşlı, pullu, payetli modellerden uzak durmalısınız.

Gelinlikle Zayıf Görünmek için Neler Yapmalıyız?

Hangi gelinlik zayıf gösterir; düz kesim veya A kesim sade modelleri tercih edebilirsiniz. Zayıf görünmek için diğer seçimleriniz de doğru olmalıdır. Gösterişli takılardan uzak durmanız gerekiyor. Sallantılı küpeler, büyük taşlı kolyeler, altın kolyeler size göre değil. Daha zarif ve modern görünen mini takılar kullanmalısınız. Ayakkabı seçiminiz yüksek topuklu olmalı ve boyunuzu daha uzun göstermelidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal