Hangi Gelinlik Uzun Gösterir?

Moda sektöründeki gelişmelerin gelinlikleri de büyük ölçüde etkilediğini söylemek mümkün. İşte sizi uzun gösterecek gelinlik modelleri...

13.07.2020-16:46 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-16:44) Hangi Gelinlik Uzun Gösterir?

Günümüzde her kadın vücudunu orantılı göstereceği tasarımları kolaylıkla bulabiliyor. Peki kısa boylu kadınların gelinlik seçimi nasıl olmalı? Hangi gelinlik uzun gösterir? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Gelinlik Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Gelinlik seçimi yaparken uzun görünmek isteseniz de öncelikle kamufle etmeniz gereken hatları belirlemeniz gerekiyor. Bacaklarınız uzun ya da gövdenizle eşit olabilir. Vücut tipine göre bir model belirlediğinizde boyunuz da uzun görünecektir. Fazla kilolarınız varsa gelinlik kilonuzu kamufle etmeli ve olduğunuzdan zayıf göstermelidir.

Uzun görünmek için tercih edebileceğiniz gelinlik modellerinin vücut tipinize uygun olması gerekiyor. Öncelikle elma vücut tipine sahipseniz seçiminiz kabarık gelinliklerden yana olmalı. Vücudunuz orantılı görüneceği için boyunuzu da uzun gösterebilirsiniz.

Armut tipi vücut hatlarına sahipseniz A kesim gelinlik modelleri ve düz kesim modeller olduğunuzdan daha güzel görünmenizi sağlayacaktır. Orantılı bir görünüm kazacağınız için boyunuz da uzun görünür.

Kum saati vücut tipi için en uygun seçimler balık modeller olacaktır. Orantılı hatlarınızı ortaya çıkaracak bu modeller modeli bacak altında başlayan ve kuyruklu olan gelinlikleri seçerek daha uzun görünebilirsiniz.

Dikdörtgen vücut tipine sahipseniz seçeceğiniz gelinlik modelleri düz kesim gelinlik modelleri olmalıdır. Hem orantılı görünmek hem de uzun görünmek için ikili gelinlik modellerini de tercih edebilirsiniz.

Kısa Boylular Nasıl Gelinlik Giymeli?

Gelinlik seçimi yaparken boyunuzu ve kilonuzu dikkate almanız, en uygun modelleri bulmanız gerekiyor. Normalden daha kısa olmanız moda sektörü için artık hiç sorun değil. Her yerde kendinize uygun gelinlik modellerini bulabilirsiniz. Özel tasarım gelinlikler de yaptırabilirsiniz. Öncelikle hangi gelinliğin sizi uzun göstereceğini öğrenmeniz gerekiyor. Hangi gelinlik uzun gösterir; düz kesim, sade modeller daha uzun görünmenizi sağlar.

Kısa boylu gelin adaylarının prenses model ve kabarık etekli gelinlikler seçmemesi gerekiyor. Bu gelinliklerin altında ne kadar yüksek topuklar da kullansanız bel bölgesinden dolayı boyunuzun kısalığı belli oluyor. Uzun görünmek için balık modeller tercih edebilirsiniz. Ancak normalden kısa kadınları olduğundan daha kısa gösterir.

En doğru gelinlik seçimi düz etekli modeller olacaktır. Düz kesim eteklerin zarif görünümü boyunuzu uzun gösterdiği gibi bedeninizi de zayıf gösterir. Gelinliğe hareket kazandırmak için pelerin kullanabilir veya duvağınızı gösterişli alabilirsiniz. Maksi duvaklar ve düz gelinlik modelleri boyunuzu uzun göstermek için en doğru seçimler olacaktır.

Uzun Gösterecek Gelin Ayakkabısı Nasıl Olmalı?

Gelinlik altında kullanacağınız ayakkabıyla uzun görünmeniz mümkün değil. Öncelikle uzun gösteren bir gelinlik modeli seçmeniz gerekiyor. Hangi gelinlik uzun gösterir; sade ve düz kesim modeller arasından vücut tipinize uygun gelinlikler daha uzun görünmenizi sağlayacaktır. Ayakkabı seçiminizi rahat olabileceğiniz modellerden yana yapmalısınız. Uzun görünmek için doğru gelinliği seçtikten sonra altında yüksek dolgu topuklu ayakkabılar kullanabilirsiniz. Hem rahat hem de daha çok boy kattığı için doğru bir seçim olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal