Hamilelikte Nasıl Kıyafetler Tercih Etmeli? Hamilelikte Yapılan Giyim Hataları Neler?

Hamilelik döneminde anne adayları ne giyecekleri konusunda bazen sıkıntı yaşayabiliyorlar. Anneler 9 ay boyunca her gün biraz daha büyüyen göbeği nasıl rahat ettirebilir? Yeni kıyafetler alırken nelere dikkat etmek gerekir? İşte hamilelik döneminde tercih edilmesi gereken kıyafet önerileri...

19.04.2019-15:38 - (Son Güncelleme: 19.04.2019-15:03) Hamilelikte Nasıl Kıyafetler Tercih Etmeli? Hamilelikte Yapılan Giyim Hataları Neler?

Hamilelik süresi boyunca anne adayının rahat hereket etmesi için kıyafet seçimlerini nasıl yapması gerektiğini derledik. Hamilelik döneminde sık sık yapılan giyim hatalarını bir araya getirdik! Gelin haberimize birlikte göz atalım.

HAMİLELİKTE 3. AYI DOLDURDUYSANIZ

Hamilelik döneminde 3. ay dolunca vücutta değişimlerin başlaması karnın iyice büyümesi ile günlük hayatta tercih ettiğiniz kıyafetleri de değiştirmeye başlayın. 

HAMİLELİK DÖNEMİNDE NASIL GİYİNMELİ?

Karın bölgesinizi sıkmayacak günlük pantolonlar yerine hamilelik pantalonları alabilirsiniz. Karnınızı esnek tutacak hamilelik pantalonlarında karın kısmında esnek bir bant bulunuyor. Bu bantlar gevşek ve anne adayının  rahat olmasını sağlıyor. 

PAMUKLU KIYAFETLER

Bu dönemde vücudunuz sıcaklayacağı için vücudunuzun hava alacağı pamuklu doğal kıyafetler giymeye çalışın. Özellikle terletmeyen plastik katkı olmayan kıyafetlerden kaçının.

HAMİLELİKTE SIK YAPILAN GİYİM HATALARI 

Sık sık yapılan giyim hatalardan biri kemer kullanımıdır. Karnınızı sıkacak kemer kullanımlarından kaçının.

İç çamaşırı alırken doğrudan idrar yollarınızı etkileyecek veya kaşıntı sorunlarına neden olmayacak pamuklu iç çamaşırlar almaya özen gösterin.

Günlük hayatta bir çok kadının tercih ettiği ve boyunu uzatıp vücudu fit göstersede hamilelik döneminde topuklu ayakkabı giymekten uzak durun. Bu dönemde nasıl olursa olsun ayağınızı en ufak şekilde burkma riskini göz önünde bulundurarak topuklu ayakkabı seçimlerinize bu dönemde ara vermeniz gerekmektedir. 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal