Hacca Gidecek Kadınlar Nasıl Giyinmeli? Hac Dönüşü Hediyelik Seçenekleri

Hacca yolculukları için kadınların nasıl giyineceği ve hangi kıyafetlerin uygun olacağı sorularının yanı sıra ne tür hediyeler alınabilir sorusunun da cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

30.07.2019-15:16 - (Son Güncelleme: 30.07.2019-15:12) Hacca Gidecek Kadınlar Nasıl Giyinmeli? Hac Dönüşü Hediyelik Seçenekleri

Hac kıymetli bir ibadettir. Kadınlar bu konuda bazı hususlara dikkat etmelidir. Bunlardan biri de nasıl giyinecekleridir.

HACCA GİDEN KADINLAR NASIL GİYİNMELİ?

Kutsal topraklar için yolculuk hazırlığında olan kadınlar, ibadet sırasında giyecekleri kıyafetlere ve yanında götürecek olan kıyafetlere özen göstermelidir. Renk ve model kısıtlaması olmadan, el ve yüz dışında bedenin tamamının belli etmeden kapatan ve aksesuarlar takılmadan elbise giyilmelidir.
Diyanetin vereceği elbiseleri isterseniz yanınızda götürebilirsiniz. Bunun haricinde orada havalar çok sıcak olduğundan kaynaklı daha rahat bir biçimde ibadetinizi gerçekleştirmek için iç çamaşırlarınızın sayısını arttırmalısınız. Ayaklarınız için ise rahat edebileceğiniz topuksuz, düz tabanlı, sandalet ya da ortopedik terlikleri seçebilirsiniz.

HAC DÖNÜŞÜ HEDİYELİK SEÇENEKLERİ

Ziyarete gelen akrabalarınızın küçük kız çocukları mevcutsa, boncuklu küçük el çantalarından toplu bir biçimde alabilirsiniz.
Ailenin büyüklerinden birine dev tesbih olarak tanınan 500'lük tesbihlerden alabilirsiniz.
Uygun fiyata kolay bir biçimde bulabileceğiniz toz sürmeler, hacı ziyaretlerinde hediye edilecek uygun hediyeliklerden biridir. Bu şekilde sevdiklerinizin sünnet olan bir şeyi yapmalarına aracı olabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal