Güzelliğinize Güzellik Katan Vitamin Ve Mineraller!

Her kadının stili ve güzellik olgusu farklı olsa bile kadınları ortak paydada buluşturan nokta 'güzellik'tir. Bugün sizler için güzelliğinize güzellik veren vitamin ve mineralleri Diyetisyen Neslihan Aktepe ile birlikte hazırladık.

08.02.2018-10:42 - (Son Güncelleme: 08.02.2018-10:37) Güzelliğinize Güzellik Katan Vitamin Ve Mineraller!

Her kadının stili ve güzellik olgusu farklı olsa bile kadınları ortak paydada buluşturan nokta 'güzellik'tir. Bugün sizler için güzelliğinize güzellik veren vitamin ve mineralleri Diyetisyen Neslihan Aktepe ile birlikte hazırladık. Sizde bu vitamin ve mineralleri hayatınızda yer vererek güzelliğinize güzellik katabilirsiniz.

İşte Neslihan Aktepe’nin güzellik için verdiği tüyolar;

''Güzellik iksiri vitamin ve mineraller : A - B – C – E - vitaminleri , Biotin , Selenyum , Çinko , Bakır , Magnezyum , Kalsiyum , ALFA Lipoik Asit ve Ko enzim Q -10'dir.

Güzellik için kesinlikle günlük 2.5 litre su içmeli, güneşin zararlı etkilerinden - tütün – sarhoş eden içecekler – hava kirliliği ve stresten uzak kalın. Egzersiz yapmanın ve uykunun da cilt üzerine oldukça iyi etkileri bulunmaktadır. Diyetisyen olarak benim en sevdiğim güzellik iksiri besinler ise: salatalık , domates , havuç , kereviz , çilek , mango , elma , zencefil ve bol bol su içmektir...''

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal