Günün Her Saati Mis Gibi Kokmak İçin İpuçları!

Herkes tüm gün güzel kokmak için parfümler arar. Özellikle çok pahalı olan bu ürünlerin dahi bir yere kadar koku verme şansı vardır. Teninizde güzel kokunun gün boyu kalmasını sağlayacak ipuçlarını haberimizde derledik.

15.08.2017-13:06 - (Son Güncelleme: 15.08.2017-12:54) Günün Her Saati Mis Gibi Kokmak İçin İpuçları!

Herkes tüm gün güzel kokmak için parfümler arar. Özellikle çok pahalı olan bu ürünlerin dahi bir yere kadar koku verme şansı vardır ve insanlar daha ucuz yollarla daha uzun süreler güzel kokmayı hayal eder. Gün içerisinde sayısız kere, terleyebilir, sigara dumanına maruz kalabilir ya da kötü bir kokunun üzerimize sinmesine tanık olabiliriz. Bu kötü durumları engellemek için hızlı ve etkili pek çok yöntem vardır. İşte onlardan bazıları;

DEODORANT KULLANIN!

Eğer duştan hemen sonra koltuk altınıza deodarantınızı sıkarsanız, gün içerisinde çok daha fazla kalıcı olduğunu görebilirsiniz. Kollarınızı her hareket ettirdiğinizde kokunun da yayılması bu şekilde mümkün olacaktır.

PARFÜMLERİN KİŞİLİKLERİ

Parfüm kişiliğinizin imzasıdır aslında, tercih ettiğiniz koku hakkınızda ipuçları verir. Duygusal ve zihinsel etkileri olan parfümler çoğunlukla kadınların feminen veya erkeklerin maskülen taraflarını ön plana çıkarmasıyla bilinirler.

Sürekli aynı parfümü süren kişiler seçtikleri koku ile kendilerini ifade eder. Sık sık parfüm değiştirenlerse bunun farkında olmayan gruptur.

Eğer açık bir dolap kullanmıyorsanız, dolabınızın içerisine muhakkak kokulu sabun ya da keseler koymalısınız! Bunun nedeni, kapalı ortamda sürekli dolanan kokulu havanın elbiselerinize yapışması ve siz üzerinize giydiğinizde kokunuzun kalıcı olmasını sağlamasıdır.

Parfümü fazla sürenler beğenilme arzusu taşıyan, kendi bedeninden çekinen, özgüveni düşük kişilerdir. Uzmanlara göre, ne yaptığından emin olamadığınızda parfüm sürme eğilimi taşıyorsunuz.

Parfüm aynı zamanda erotiktir, misk yağı gibi cinsel çekiciliği olan kokular meyvemsi ve çiçeksi notalarla harmanlanarak kabul görüyor.

Bazı parfümler vardır ki geçmiş anılarınızı tazeler. Annenizin veya babanızın kullandığı bir parfüm ile geçmişte yaşadıklarınız ile yeniden bağ kurabilirsiniz.

Parfümlerin bu duyguları çağrıştırdığı gibi başka bir çok anı hatırayı da zihin tarafından çağrıştırabildiği biliniyor. Tüm bu etkileri de göz önüne alındığında sihirli bir iksir haline gelen parfümleri kullanmamak mümkün olmuyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal