Günlük Makyajın Püf Noktaları!

Onlarca saat geçti ama hala aynanın önünde nasıl bir makyaj yapmanız gerektiğine karar veremediniz değil mi? Akşam dışarı çıkacak olsanız ne kadar kolay olurdu aslında! İşte tamda aradığınız bilgiler bu haberde...

06.01.2018-18:00 - (Son Güncelleme: 06.01.2018-17:55) Günlük Makyajın Püf Noktaları!

Onlarca saat geçti ama hala aynanın önünde nasıl bir makyaj yapmanız gerektiğine karar veremediniz değil mi? Akşam dışarı çıkacak olsanız ne kadar kolay olurdu aslında! Şimdi ise hem abartı olmasın hem sade ama şık dursun hem de doğal gözüksün derdine düştünüz. Panik yapmaya gerek yok hanımlar! İşte günlük yaşantınızda kolaylıkla kullanabileceğiniz makyaj hileleri:

Cilt renginize en uygun fondöteni yüzünüze uyguladıktan sonra, gözünüzün etrafındaki koyu halkaları kapatmak için fondöteninizden bir ton açık renkte olan kapatıcınızı göz altlarınızı iyice nemlendirdikten sonra uygulayabilirsiniz. Göz kapaklarınızı ten renginde bir far uygulayarak nötrleyin ve göz kapağı çizginize soğuk kahve tonlarında bir far uygulayın. Far uygulamasından sonra gözlerinizi daha büyük göstermek için siyah kalemi gözünüzün dış kısımlarına yayın.

Maskara uygulamasıyla kirpiklerinizi tek tek ayırdıktan sonra sıra geldi dudaklarınızı renklendirmeye. Göz makyajınız oldukça göz alıcı olduğundan daha doğal tonlarda ruj kullanın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal