Günlük Makyaj Önerileri

Günlük makyaj modelleri teknikleri, örnekleri, önerileri nelerdir, nasıl yapılır? Detaylar haberimizdedir.

23.06.2020-16:25 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-16:20) Günlük Makyaj Önerileri

Gün ışığında günlük makyaj yapmak oldukça zor ve zahmetli bir oyundur. Çoğumuz kusurları örtmek ve iş yaşamı için daha güzel, daha uyanık ve daha prezantabl görünmek için makyaj yapıyoruz. Ancak, uygulanacak yanlış renkleri, formülleri ve ürünleri seçmek size bir kötülük olarak geri dönebilir. Bunun aksine sert, yorgun ve yerinde görünmemenizi sağlar.

Günlük makyaj için en uygun olan birkaç konuyu yazımızda ele alacağız.
Günlük makyajın ilk kuralı kendi başına makyajı içermez, ancak tüm makyajın uygulandığı temel: cildiniz. Ne yaparsanız yapın, geri kalan ürünlerinizi uygulamadan önce cildinizi her zaman güneş koruyucular ile korumak önemlidir.

Bazı kadınlar bu adımı atlıyor, ancak ağır kokulu güneş koruyucuları kullanmadan da güneşten korunmanın kolay yolları vardır. 15+ faktör gibi güneş koruyucu nemlendiriciler veya ince tabakalı güneş koruyucu ile çok çeşitli sıvı temeller yaratabilirsiniz.

Veya bir toz güneş kremi kullanmakta bir çözüm olabilir. Bu tarz ürünleri, makyajınızı bozmadan gün boyunca yeniden uygulamak kolaydır. Bazı istisnalar olsa da, çoğunlukla gün ışığında karanlık astardan uzak durmak gerekir.

Hepimiz gözlerimizi ön plana çıkartmak ya da patlatmak için makyaj yapmayı severiz, ancak karanlık astarlar günlük makyaj için çok ağır olabilir. "Bunun yerine, gözlerinize anlam vermek ve onları ön plana çıkartmak için parlak ışıltılı gölgeler kullanın. Gözlerinizi göze çarpan harika bir siyah maskara ile bir bütün haline getirmeniz makyaja bambaşka bir yön verecektir.
Yanaklar ve elmacık kemikleri için Nude krem gölgeleri gibi ışıltılı kremleri parlak pembe, şampanya, mor veya şeftali tonlarında bir allıkta tercih edebilirsiniz.

Bilinenin aksine günlük makyajın her zaman şeffaf bir ruj veya parlak doğal görünümle ilgili olması gerekmez. Görünümünüzün odağını krem formülünde parlak bir ruj uygulayabilirsiniz. Bu, görünümünüze ışık ve hayat getirecek ve sizi iyi bir şekilde ön plana çıkaracaktır. Krem formülü seçmek, mat rujlar yerine daha kolay rötuşlar sağlar.

Dudak astarını yapmamanızı ve ürünü doğrudan tüpten uygulayarak parmağınızla sürmenizi önerilir. Bu, günlük makyaj için mükemmel bir şekilde uygun hale getirilmiş, canlı bir görünüm verecektir.

Eğer bir takma kirpik tutkunuysanız takma kirpikler gündüz için çok fazla ve abartılı olacaktır. Bunun yerine, kirpiklerinizi kıvırın ve uçlara hacim veren maskara ile kökten uca kadar uzayan maskaralarının iyi bir kombinasyonunu kullanın. Kirpikleriniz çok seyrek iseniz ve bazı ince kirpik protezleri uygulanabilir.

Günlük Makyajda Aydınlatıcı Kullanımı
Günlük makyajda aydınlatma, sahte özelliklerin yanılsamasına katkıda bulunur. Bunun yerine, kendinize bir ışıltı vermek ve kemiklerinizi belirginleştirmek için ince bronzlaştırıcı ve vurgulayıcıları tercih etmeniz doğal bir görünüm açısından daha faydalı olacaktır. Elmacık kemiğinin üstüne ince bir kontör çizgisi uygulayın ve ışıltısını tüm gün yansıtın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal