Günlük Burç Yorumu (2 Nisan 2019)

2 Nisan 2019 Salı günlük burç yorumları... 2 Nisan'da burçları neler bekliyor? Hangi burçlar biten ilişkilerinin yasın tutmayı artık bırakmalı? İş hayatında başarılarını katlayacak olan burç hangisi? Siz de burcunuzun bugün ne dediğini merak ediyorsanız haberimize göz atın.

02.04.2019-12:16 - (Son Güncelleme: 02.04.2019-12:41) Günlük Burç Yorumu (2 Nisan 2019)
2 Nisan Salı 2019 günü burcunuzu neler bekliyor? Günlük burç yorumunuz ne diyor? Burçları bugün bekleyen şeyler neler? İşte 2 Nisan burç yorumları...
 
KOÇ

İlişkinizin günlük iniş çıkışlarını izleyip, dengenizi korumaya çalışın. İlişkinizin tatlı yönünün tadını çıkarıyorken  pürüzlü yönlerini inceleyin. Bugün iş yoğunluğunuzun arttığını ve telefonlara yetişemediğinizi düşünebilirsiniz. Bu yoğunluk sizi yoruyor olsa da cesur fikirleriniz ve kendinden emin tavrınızla bütün işleri başarıyla tamamlayabileceksiniz. Beklediğiniz para, istediğiniz zamanda olmasa bile, kısa sürede geliyor. Kahve tüketimini azaltın.

BOĞA

İlişkinizi tek taraflı yaşıyorsunuz. Bir beraberliğin devamı için tarafların gerektiğinde yalnızlığa ihtiyaç duyduklarını partnerinizle paylaşmayı deneyin. Rakip çevrelerden gelecek etkilere karşı tedbirli davranarak, çatışma ya da herhangi bir gerilimden kendinizi uzak tutmaya gayret göstermelisiniz. Bazı yüklü ödemeleriniz var. Bunları erteleme talebiniz, olumlu karşılanmayacak gibi. Bir yakınınızın sağlık sorunuyla ilgili iyi haber almak keyfinizi yerine getirecek.

 İKİZLER

Karşı cinse cazip, çekici geldiğiniz bir dönemdesiniz. Bu avantajınızı kullanarak, istediğiniz ilişkileri kurabilir ve aşk yaşantınıza canlılık katabilirsiniz. Duygusal yanınızın ön planda olması ve kişisel çekiciliğiniz, karşı cinsin gözünde itibarınızı yükseltiyor. Bu olumlu devreyi muhakkak hedeflediğiniz insanı etkilemek için kullanmalısınız. İşe yeni başlayan birinin hatalarını düzeltmekten, kendi işinizi yapamaz hale geldiniz! Normal kazancınızın dışında yeni ek bir kazancınız olacak.

YENGEÇ

Son derece dikkatli ve planlı davranmanız gereken bir gün. Olumlu ve kararlı bir tutum içinde bulunacak, fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Sevgilinizin ilginize ihtiyacı var. İlişkinize harcadığınız zaman ve enerjiyle gelecekte olumlu ve somut sonuçlar alacaksınız. Yeni öneriler alabilir, ortaklıklara girebilirsiniz. Daha uzlaşıcı olmalısınız. Gerilimli ortamlar sağlığınıza zarar verebilir. Açık havada yürüyüş yapmaya özen gösterin. Parayla ilgili konularda dikkatli olun.

 ASLAN

Özel hayatınızda inatçı yapınızı biliyor, fakat kendinizi dizginleyemiyorsunuz. Bugün, olaylara karşı soğukkanlılığınızı kaybetmeyin. Sizi endişelendiren konular hakkında gereğinden fazla düşünüyorsunuz. Bugün üzerinizden kalkacak olan bazı yükler, ileriye yönelik planlarınıza rahatlama sağlayabilir. Harcamalarınızı nasıl kısacağınızı düşünüyorsunuz. Bankadaki küçük birikiminiz bir miktar eksilebilir! Bulaşıcı hastalıklara karşı dikkatli olun.

 BAŞAK

Partnerinizle aranızdaki sorun ne olursa olsun, aranızdaki güzel iletişim ve sorunların üstüne ortakça gitme durumu, ilişkinizin ilerleme anahtarıdır. Sorunları çözmek için, ortak bir strateji geliştirmeniz gerekiyor. Kariyerinizle ilgili başınızın üzerine bir devlet kuşu konmuş da siz farkında bile değilsiniz! Belki sizin istediğiniz başka bir şeydi, ama bu durum sizin için daha olumlu görünüyor. Maddi anlamda sıkıntılı bir dönem. Büyük ödemeleriniz var. Onları ileri tarihlere ertelemeyi deneyin.

 TERAZİ

Özel hayatınızda yaşadığınız sorunlar, çalışma hayatınızı da olumsuz etkiliyor. Daha mesafeli ilişki kurma çabanız beklediğiniz ölçüde olmasa da olumlu sonuç getirecek. İş hayatında başarılı ve zeki birisiniz. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Haksız yere endişelendiğinizi yakında anlayıp rahatlayacaksınız. Harcamalarınızda aşırıya kaçmanız aileniz tarafından hoş karşılanmıyor. Midenizi düşünüyorsanız, acılı yemekleri azaltın.

AKREP

Yeni tanışacağınız birine aşık olabilirsiniz. Olumlu puan vermeden önce daha yakından tanımanız yararlı olur. Almış olduğunuz tedbirler ve tecrübeniz, rakibinizin yaya kalmasını sağlayacak. Hesaplaşma ve kendinizi kabul ettirme günü geldi ama yine de kırıcı olmayın! Finans durumunuz iç açıcı değil, yeni bir bütçe yapmanızda fayda var. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor.

YAY

Huzurlu ve mutlu bir gün. Bu halinizi devam ettirebilirseniz aşk ve çalışma hayatınızda olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin, olumlu düşünen insanlarla beraber olmaya çalışın. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Harcamalarınızda daha temkinli davranırsanız, para biriktirmek için uygun fırsatlar çıkacak. Fazla enerjinizi spor yaparak atmalısınız.

OĞLAK

İlişkinize zarar vermemek için düşüncesiz davranışlardan vazgeçin. Sevgilinizin sorunları karşısında, sabırlı davranmaya çalışmalı ve atacağınız adımlara dikkat etmelisiniz. Günlük rutin işlere olan ilgisizliğiniz, başınızı ağrıtacak gibi. Halletmeniz gereken birçok iş sizi bekliyor. Zaman kaybetmeden ve panik yapmadan kolları sıvayıp işe koyulun. Parasal olarak rahatlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Görme bozukluğunuzun nedeni göz yorgunluğuysa sadece dinlenmeye ihtiyacınız var!

 KOVA

Artık biten ilişkinizi unutun! Aşk hayatınızda güzel şeyler vadeden karşılaşmalar ve mutluluk dolu bir ilişki söz konusu. Bu kişiyle ilgilenin. Mesleğinizde atacağınız adımlar size gelecek vaat ediyor. İleriyi görme özelliğiniz, size yol gösterecek. İyimserliğinizi devam ettirip başarılarınızın altına imzanızı atacaksınız, geleceğe güvenle bakın. Para harcamadaki rahatlığınız sonradan pişman ediyor, ama işe yaramıyor. Soğuk algınlığı, ateşlenme potansiyeliniz bu aralarda her zamankine göre daha yüksek.

 BALIK

İçinde bulunduğunuz ilişkinin günlük iniş çıkışlarını sıkıca izleyip, dengenizi korumaya çalışın. İlişkinizin tatlı yönünün tadını çıkarıyorken ilişkinizin pürüzlü yönlerini inceleyin. Bugün iş yoğunluğunuzun arttığını ve telefonlara yetişemediğinizi düşünebilirsiniz. Bu yoğunluk sizi yoruyor olsa da yaratıcı fikirleriniz ve kendinden emin tavrınızla bütün işleri başarıyla tamamlayabileceksiniz. Beklediğiniz para, istediğiniz zamanda olmasa bile, kısa sürede geliyor. Kahve tüketimini azaltın.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal