Günlük Burç Yorumları (30 Mart Cumartesi)

Ay Kova burcunda ilerlerken ilk görünümünü Boğa’daki Uranüs ile birlikte yapıyor. Gün boyunca hürleşme arzuları ve sistem tartışmaları yaşanabilir. Seçim öncesi gerginlikler meydana geliyor. Konfor alanlarımıza takılıp kalırsak hırslı davranışlar öne çıkacaktır.

30.03.2019-12:13 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-11:56) Günlük Burç Yorumları (30 Mart Cumartesi)

12 burcun günlük yorumları... 30 Mart Cumartesi tarihinde burçları ne bekliyor. Gezegenlerin hareketleri burçları nasıl etkiliyor? Bugünün burç yorumlarını sizler için derledik.

KOÇ 

Bugün işe ve sorumluluklara sahip çıkmalı, gelir-gider dengesini ayarlamalısınız. İhtiyaçları doğru tespit edememekten ani ve yüksek harcamalar yapabilirsiniz. Gün boyu stresi yönetmek ve odağı korumak önemli.

BOĞA 

Gün boyu yenilenme arzularınız doğrultusunda önemli değişiklikler yapmanızı sağlayacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Geçmiş alışkanlıkların, pişmanlıkların ve suçluluk duygularının güne yansıyıp algularınızı bozmasına izin vermeyin.

İKİZLER

Bugün fiziksel isteklerinizde değişimler yaşanırken yaşamın madde tarafıyla mana tarafını dengelemek önem arzediyor. Başkalarının eksiklerine takılıp kendinizi ve çevreyi zorlamayın. İçe bakış ve kendi eksiklerini doğru tahlil etme yönü önem kazanıyor.

YENGEÇ 

Gün boyu sosyal konulardaki duyarlılığınız artarken, bu konularda daha hareketli tutumlar sergileyeceksiniz. Kaygıya kulak veren iç sesiniz yapılması gerekenleri yüksek sesle hatırlatıp kafa karışıklığına neden olabilir. Dengeyi korumak önemli.

ASLAN 

Sizi kasan koşullarda değişiklikler, profesyonel hayatınızda yeni konular, uzmanlık alanları beliriyor. İhtiyaçları doğru tespit etmek mühim. Bireysel amacınız net değilse bugün destekleyici koşullar ortaya çıkabilir.

BAŞAK 

Zihniniz soyut gerçekleri benimsedikçe bakış açınız genişliyor. Yabancılar, üniversiteler, yeni eğitimler, yurtdışı konularında gelişmeler olası. Aileden veya çocukluk çağından gelen inançlar kendinizi geliştirmenize engel oluyorsa bugün yüzleşmek için şartlar elverişli.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal