Günlük Burç Yorumları (1 Nisan 2019)

1 Nisan günü burçları neler bekliyor? Günlük burç yorumları neler? Plüton, Satürn ve Güney Ay Düğümü, oğlak burcunda ilerliyor. Eskimiş, geçerliliğini yitirmiş sistemler dönüşürken 12 burç bu hafta neler yaşayacak? İşte 1 Nisan 2019 günü burç yorumları.

01.04.2019-12:48 - (Son Güncelleme: 01.04.2019-12:28) Günlük Burç Yorumları (1 Nisan 2019)

1 Nisan Pazartesi burçları neler bekliyor? Hafta boyunca uluslararası konu ve anlaşmalarda dikkatli davranılması gerekenler var. Neptün Merkür kavuşumuna Jüpiter görünümü hafta ortasında iyimserlikle birlikte hayalperest tutumlar, gerçeklikten kopuk düşünceleri çoğaltabilir.

KOÇ:

Kariyer hedeflerinizde verimli adımlar atabileceğiniz zamanlardasınız ancak ilişkilerde partnerinizin tavırları bazen sinirlerinizi sınayabilir. İş çevresinde konuşkan halinizle sempati topluyorsunuz. Fakat, alışılan iş düzenine karşı tavırlarınız bugün sizi zorlayabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerin iş disiplinleri sizin için çok önemli. Kafanızın karışık olması nedeniyle, bitirilmesi gereken bir takım işlerinizi, geciktirebilirsiniz. Bugün, olayların çift yönlerini düşünecek ve iyi bir kombinasyon sağlayacaksınız. Nisan ayının ilk gününde Ay, boşlukta hareket edecek. Görev ve sorumluluk bilincinin arttığı bir gün seni bekliyor.

BOĞA:

Hayatınıza yenilik almak için uygun günlerdesiniz. İş değiştirmek isteyenler oldukça keyifli bir iş bulabilirsiniz arayışınızı tekrar başlatın.Kendi adınıza güven duygusunun önemli olduğunu bildiğiniz için, size bu duyguyu sağlayacak kişilerin etkisinde kalıyorsunuz. Bugün, mesleki anlamda isteklerinizi yaşama geçirmek için, güçlü bir paylaşıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz, fakat bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Bugün sakin bir şekilde hareket etmek isteyeceksin. Malum, Ay günün en aktif saatlerinde boşlukta olacak.

İKİZLER:

İlişkilerinizde biraz ne istediğinizi bilmediğiniz bir döneme girebilirsiniz. Partner isteyebilir fakat yalnız zaman geçirmeye meyledebilir. Grup çalışmalar için uygun bir gün ve kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz. Bugün duygusal takıntılarınızdan uzak kalarak, zamanınızı ihmal ettiğiniz sevdiklerinize ayırabilirsiniz. Dostlarınızın bazı konularda sizin fikrinizden yararlanmak isteyecekler. Bağımlı yaşamak sizi her anlamda sıkıyor. Bugün ayak sağlığınız önemli. Ay boşlukta hareket ederken, iş yerinde ya da evinde düzenlemeler yapmak isteyeceksin.

YENGEÇ:

İş konularında başarılı olmanızla beraber üzerinize yüklenen sorumluluklar da artabilir bu da gereksiz iş yükü almanıza vesile olabilir. Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Bugün, görüşeceğinizin kişilerin, toplumsal başarılarınıza katkıları olabilir. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda, ve yaptığınız çalışmalardan dolayı, takdir göreceksiniz. Arkadaşlarınızın size önereceği fikirler ilginizi çekebilir. Güne nedenini bilmediğin bir duygusallıkla uyanabilirsin çünkü bugün Ay, boşlukta olacak.

ASLAN:

Bugünlerde seyahat konuları sizin için gündeme gelebilir. Yeni şeyler denemek konusundaki hevesiniz çok yüksek. Üşengeçliğinizi de aştığınızı hissedeceksiniz. İş yaşamınızda çevre iletişiminiz mükemmel. Özellikle disiplinli yapınızı ortaya çıkaran çalışmalar sergiliyorsunuz. Kişisel başarınızın takdir görmesi, motivasyon gücünüzü arttıracak. Partnerinizin ısrarcı yaklaşımları ve sizin inatçı tutumunuz, bazı istenmeyen sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir. Bugün, beklediğiniz haberler konusunda acele etmemelisiniz.

BAŞAK:

Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek gezegen hareketleri maddi konularda risk almamanız hususunda uyarıcı. Mümkün olduğunca kredi kullanmayın. Her zaman belli standart dahilinde davranarak, hedeflerinize akıllıca yaklaşıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişiler bazı şeylerin farkındalar. Mesleki anlamda ses getirecek olaylar zincirini başlatabilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirecek yeni olaylar gündeme gelecektir. Biraz sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. Bugün bir proje ile gündeme geleceksin. Daha cesaretli ve garantici olacaksın. Ekonomik açıdan rahatlayabilirsin.

TERAZİ

Gerek sosyal hayatınızda ve ailenizle olan ilişkilerinizde cümlelerinize dikkat etmeniz çok önemli. İletişim kopukluğu kaynaklı bazı konular gündeme gelebilir. İletişim konusunda yaşadığınız sorunların altında, duygusal takıntılarınız yer alıyor. Güçlü işbirliklerine ihtiyaç duyacağınız bir gün. Partnerinizin de ise destek vermesini isteyebilir ve bu konuda kapris yapabilirsiniz. Kendinizi mutsuz hissettiğiniz zaman bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Özgürlük duygularının baskın olduğu çok az kişiden birisiniz.

AKREP:

Yaşam rutininizi değiştirebilir, hayatınıza hareket katabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili aksiyonlar almanız da bazı konularda değişiklikler yapmanızdan geçebilir. Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsanız, yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalı ve acele etmemelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Gerekli kişileri bir araya getirerek, istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz. Bugün, her türlü ortamın farklı yönlerini görecek ve kafanızda bazı kıyaslamalar yapacaksınız. Bugün isteklerini gözden geçireceksin. Eksikliğini duyduğun konularda sıfırdan başlayabilirsin.

YAY:

Keyfinizin artacağı sosyalliğin sizi mutlu edeceği günler içerisindesiniz. Bekar olan Yay'lar flört edebilir ancak ciddi ilişkiye adım atmak istemeyebilirler. İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz.. Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda kullanmaktan yanasınız. İnsanlar üzerinde etkiniz oldukça yüksek ve duygusal konuşmalar sergiliyorsunuz. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçiyorsunuz. Gün içerisinde tanışacağın kişiyle kuracağın güçlü iletişim sayesinde büyük bir iş teklifi alabilirsin.

OĞLAK:

Kalp kırıklıklarınızı bir kenara atıp yenilenmeyi de arzu edebilirisiniz. Söz konusu yenilik hayatınızın hangi alanına nüfus ederse o alana iyilik getirecek. Çevresel ilişkilerinizi ve yakınlarınızı eleştirmek için bir çok neden ortaya çıkacaktır. . Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için, sabırlı bir yapı sergiliyor, duygusal ve kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Ay, boşlukta. Günlerdir anlam veremediğin olumsuzlukların sebebini öğrenmeye hazır mısın?

KOVA:

Aile ve yakın arkadaşlarla geçireceğiniz gün size verim katacak. Hiç beklemediğiniz bir sorunun cevabı beklemediğiniz yerden gelebilir. Bugün kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyi kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Kendinize güveniyor ve yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz. Size olumlu katkıları olacak, başlangıçlar gündeme gelecektir. Gelen tekliflere karşı temkinli yaklaşmanızda fayda var. Bugün kendi halinde olmak isteyeceksin. Çalışma ortamındaki baskının seni etkilediğini fark edeceksin.

BALIK:

Borçlarını bitiren Balık'lar bereketlerinin keyfi ile bugünlerde kazandıkları parayı istekleri doğrultusunda mutlu hissetmek için harcayabilirler. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz. Bugün yakın ilişkilerinizden anlayış ve duygusallık bekliyorsunuz. İlginçliğinizin sırrı, farklı boyutlarda olmanızdan ileri geliyor. Sezgilerinizin fazla gelişmiş olduğunu siz de biliyorsunuz..Çevrenizle aranızda gelişen rekabet duygusuna ihtiyacınız yok. Nisan ayının ilk gününde Ay, boşlukta hareket edecek. Kuralları artık kendin koymak isteyeceksin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal