Güneş ve Jüpiter Arasındaki Uyum Nasıl Etki Ediyor

Güneş ve Jüpiter arasındaki uyum burçları ne şekilde etkileyecek? Ani tepkiler verilmesine neden olabilecek Güneş ve Jüpiter arasındaki uyum hakkında merak edilenleri sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar…

11.03.2020-13:00 - (Son Güncelleme: 11.03.2020-13:00) Güneş ve Jüpiter Arasındaki Uyum Nasıl Etki Ediyor

Bugün Güneş ve Jüpiter arasındaki uyum özellikle iş yerindeki konularla ilgili olarak daha fazla anlayış ve başkalarından alabileceğimiz desteklere işaret etmekte.

BUGÜN NE YAPILABİLİR?

Bugün Güneş ve Jüpiter arasındaki uyum özellikle işle ilgili konularda daha fazla anlayış ve başkalarından alabileceğimiz desteklere işaret etmekte. Mesleki alanlarda ilişkilerimizi daha iyi ve profesyonel yönetmeye çalışmalıyız. Ortak kazançlar ve paylaşımlar içerisinde olabiliriz. Fakat hemen öğleden sonraki saatlerde aceleci tavırlar, huzursuz hal ve hareketler ve tahammülsüzlükler karşısında daha sakin olmakta fayda var.

NELERDEN KAÇINMALI?

Olumlu imkân ve destekleri iyi kullanmaya ve daha tutarlı olmaya dikkat etmeliyiz. Yeni insanlar, yabancı kişiler bize farklı imkânlar sunabilirler. Bizi daha hırslı kılan durumlar da mevcut. Fakat egomuzun köşeli yönleri sebebiyle ilişkilerimizde zorluklar yaşanabilir. Günün ilerleye saatlerindeyse daha iyimser ve hevesli tavırlar sergileyebileceğimiz bir ortam içerisinde bulunabiliriz.

MAYA TAKVİMİNDE BUGÜN

Galaktik ton 2/ Hareket

Hareketlerimizin sonuçlarını da düşünelim. Bugün Maya takvimi Tzolkin’e göre Hareket, diğer adıyla Dünya günündeyiz. Her şeyin daha dengeli ve kararlı olmasını istesek dahi ortaya çıkan değişiklikler nedeniyle daha esnek olabilmeyi öğrenmek zorundayız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal