Gözlük Kullananlar İçin Önemli Makyaj Tavsiyeleri!

Gözlük takan hemen hemen her kadın çerçevelerin arkasındaki makyajı ön plana çıkarmanın zorluğundan yakınmaktadır. İşte gözlük kullananlar için makyaj önerileri...

30.01.2018-09:53 - (Son Güncelleme: 30.01.2018-09:41) Gözlük Kullananlar İçin Önemli Makyaj Tavsiyeleri!

Gözlük takan hemen hemen her kadın çerçevelerin arkasındaki makyajı ön plana çıkarmanın zorluğundan yakınmaktadır. Gözlük kullanan kadınlar için vereceğimiz tavsiyelerle tarzının bir parçası olan gözlüklerini güzellik stilinde de yararına döndürebilirsiniz.

DOĞALLIKTAN VAZGEÇME

Gözlük çerçeven yüzünü terletirken her dakika akıp giden makyaj için uğraşmaktansa, daha hafif ten makyajları deneyebilirsin. Fondöten yerine BB krem kullanmak iyi bir yöntem olacaktır. Eğer kullandığın ürünleri aynı şekilde kullanmayı sürdürmek istiyorsan bizim tavsiyemiz, gözlüğünün değdiği kısımlara, örneğin burnuna daha az miktarda makyaj uygulaman.

KALICILIK ÖNEMLİ

Makyajının gözlüklerinin arkasından akıp gitmesini engellemek için kalıcılık oldukça önemli. Makyaj uygulamasından önce kesinlikle her zaman primer uygula. Ayrıca makyajını bitirdikten sonra transparan pudra ile makyajının kalıcılığını yükseltebilirsiniz.

KAŞLARI UNUTMA

Kaşlarının da kesinlikle bakımlı olmasına dikkat etmelisin. Gözlük camın göz çevrendeki kusurları olduğundan çok daha görünür hale getirir. Eğer kalın çerçeveli bir gözlük takıyorsan, kaşlarını aşırı kalınlaştırarak yüzündeki dengeyi bozma.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal