Gözeneklerden Kurtulmanın En Etkili Yolları

Gözeneklerin boyutunu kalıcı olarak azaltmak teknik olarak mümkün olmasa da, birkaç ipucu ve püf nokta ile daha küçük görünmelerini sağlayabilirsiniz.

17.11.2018-17:42 - (Son Güncelleme: 17.11.2018-17:39) Gözeneklerden Kurtulmanın En Etkili Yolları

Genişlemiş gözenekler yaşamın bir gerçeğidir. Gözeneklerin boyutunu kalıcı olarak azaltmak teknik olarak mümkün olmasa da, birkaç ipucu ve püf nokta ile daha küçük görünmelerini sağlayabilirsiniz.

Yağsız bir temizleyici kullanın ve soğuk su ile durulayın: Yağsız bir temizleyici, cildinizi kir, yağ ve makyajdan temizler. Soğuk su gözeneklerinizi kapatır.

Kil maskesi kullanın: Kil maskeleri cildi soyma eğilimindedir, geçici olarak gözeneklerinizin daha küçük görünmesini sağlar. Bentonit ve kaolin kili içeren kil maskeleri kullanabilirsiniz.

Gün boyunca bol su için: Su organlarınızın can damarıdır: hayatta kalmak ve sağlıklı görünmek için suya ihtiyaç duyarız. Doktorlar günde en az 2 litre su tüketmenizi tavsiye eder.

Diyetinize dikkat edin:  Henüz kanıtlanmış bir bilimsel bağlantı olmasa da, birçok insan sağlıksız diyetlerin daha büyük gözeneklere neden olabileceğine inanmaktadır.

Küçültmek için gözeneklerinize buz uygulayın: Buz, kan damarlarını daraltarak ve çevresindeki cildi sıkılaştırarak gözenekleri küçültür.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal