Gözenek Sıkılaştırıcı Yumurta Akı Maskesi

Çevresel etkilerden ve sivilcelerden dolayı açılan gözenekler, sıkılaşmazsa kir ve yağ birikmesi sonucu ciltte sorunlara sebebiyet verebilir. İşte bu noktada imdadımıza yetişen yumurta akı maskesi gözenekleri daraltıp sağlıklı bir cilde kavuşmamızı sağlar.

20.08.2019-13:41 - (Son Güncelleme: 20.08.2019-13:32) Gözenek Sıkılaştırıcı Yumurta Akı Maskesi

Cilt bakımında en önemli yöntemlerden biri gözenek sıkılaştırıc maskelerin kullanımıdır. Parlak ve sağlıklı bir  cilt için yapılan yumurta akı maskesi siyah noktalardan ve açılan gözeneklerden sizi koruyacaktır.

YUMURTA AKI MASKESİ

Yumurta akı bilinen en etkili doğal gözenek sıkılaştırıcılardandır. Bu haklı ününü ciltteki fazla yağı ve kiri tutup ciltten uzaklaştırmasına ve cildi germesinden alır.

Uygulama; 1 adet yumurta beyazını kaseye kırın. Homojen olması için kaşık ile hafifçe yarım dakika sürede çırpın. Bunu yüzünüze eşit sürün ve üzerini 1 kat peçete ile kapatın. (peçeteyi yüzünüze yapıştırın). Yüzünüz kuruduğunda peçeteleri dikkatlice çekerek çıkartın ve yüzünüzü soğuk su ile yıkayın. (Yumurta akına çırpmadan önce, yarım limonun suyunu eklerseniz daha etkili bir sonuç elde edersiinz)

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal