Gözenek Sıkılaştırıcı Maske Tarifi

Gözenekler cildin nefes almasını sağlar. Çeşitli sebeplerden dolayı kapandıklarında zamanla ciltte sivilce ve siyah noktanın artmasını neden olur. Özellikle yağlı cilde sahip olan insanların bu problemden kurtulması oldukça zordur. İşte gözenekleri sıkılaştırmanın pratik yolu...

11.06.2020-12:34 - (Son Güncelleme: 11.06.2020-12:18) Gözenek Sıkılaştırıcı Maske Tarifi

Zaman içerisinde tıkanan gözenekler cildin nefes almasını engeller. Bu da cildin daha kusurlu bir hale gelmesine neden olur. Sivilce ve siyah nokta gibi problemler ile baş etmek oldukça can sıkıcı olabilir. Gelişen teknoloji ile birlikte kozmetik sektöründe de geniş yelpazede ürünler ortaya çıktı. Bu ürünlerin size yararlı olması için onların ek ürünlerini de kullanmanız gerekir. Dolayısıyla bu daha fazla ücret ödemeniz gerektiği anlamına gelmektedir. Fazla para ödemeden gözenekleri sıkılaştırmak için sadece mutfağınıza gitmeniz yeterli olacaktır.

GÖZENEKLERİ SIKILAŞTIRMANIN FORMÜLÜ

Çok para harcamadan mutfağınızdaki ürünler ile cildinizi daha temiz ve canlı tutabilirsiniz. Bunun için sadece şeker, zeytinyağı ve limona ihtiyacınız var. Bir kasede 2 yemek kaşığı toz şeker, 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve 3 damla limon suyunu karıştırın. Peeling etkisi de olan bu karışımı yüzünüze sürüp 10 dakika bekleyin ve ardından soğuk su ile durulayın.

Farklı maske olarak temiz bir kasede 1 çay kaşığı bal ve 4 damla limon suyunu karıştırın. Karışımı yüzünüzde 10-15 dakika bekletip ılık su ile durulayın. Bu karışımı haftada bir kez yüzünüze uygulayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal