Gözenek Sıkılaştırıcı Maske

Yağlı cilt yapısına sahip olan kişilerin gözenekleri, genel olarak daha büyük ve görünürdür. Ancak evde hazırlayabileceğiniz kolay maskeler ile gözeneklerinizi sıkılaştırabilirsiniz. Peki, gözenekleri sıkıştırmak için ne yapmak gerekir? Gözenek sıkıştırıcı maskeler nelerdir? Detaylar haberimizde...

30.05.2020-13:19 - (Son Güncelleme: 30.05.2020-13:04) Gözenek Sıkılaştırıcı Maske

Birçok kadın gözeneklerini büyük ve görünür olmasından şikayetçi. Gözeneklerinin sıkılaşmasını isteyen bütün kadınlar, bunun doğal yöntemlerini araştırıyor. Bu nedenle bizde sizin için evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz gözenek sıkılaştırıcı doğal maske tariflerini bir araya getirdik. İşte gözenek sıkılaştırıcı maskeler...

LİMON, GÜL SUYU VE SALATALIK MASKESİ

İlk olarak 1 adet salatalığı soyun ve iyice ezin. Daha sonra salatalığa bir çay kaşığı gül suyu ile birkaç damla limon ilave edin. Hazırladığınız karışımı temiz bir bezin üzerine alın. Bezi katladıktan sonra yüzünüzün üzerinde tutun. Bir süre bu şekilde beklettikten sonra, yüzünüzü temiz su ile yıkayın. Bu işlemi haftada bir yapmanız yeterli olacaktır.

MİSKET LİMONU SUYU VE DOMATES MASKESİ

Karışımı hazırlamak için öncelikle bir domates suyuna 2-4 damla misket limonu suyu ilave edin. Ardından bir parça pamuğu hazırladığınız karışımın içerisine batırın ve karışımı yüzünüze uygulayın. 15 dakika boyunca bu şekilde bekleyin. Daha sonra yüzünüzü soğuk su ile iyice yıkayın.

Bu tarif, gözeneklerinizin kapanmasına ve yüzünüzdeki gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olacak, doğal bir kanama kesici olarak hareket ederek yüzünüzdeki fazla yağın çıkmasını sağlayacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal