Gözaltı Morlukları Nasıl Geçer?

Gözaltı morlukları biz kadınların korkulu rüyası olup üst üstte sürdüğümüz kapatıcıları bir kenara bıraktıracak bir uygulama olan panda treatmenti sizler izin hazırladık.

29.03.2018-14:11 - (Son Güncelleme: 29.03.2018-14:07) Gözaltı Morlukları Nasıl Geçer?

Kalıcı makyaj tekniği olan panda treatment yöntemi genel olarak kadınların problem ettiği gözaltı morluklarından kurtaran bir tedavi şeklidir. Gözaltı morluklarına kökten veda eden panda treatment uygulaması kişinin cilt tonuna uygun doğal pigmentlerle gerçekleştiriliyor.

NASIL UYGULANIR?

Kalıcı makyaj uygulaması ile gözaltı morluklarınızdan sonsuza kadar kurtulmanızı sağlayan panda treatment uygulaması kişinin cilt tipine göre 3 ile 5 sene arasında kurtulmayı vaad ediyor. Doğal malzemelerle yapılan ve kalıcı makyaj uygulaması olarak ünlenen bu yöntem yalnızca gözaltı morluklarına veda etmeyi değil aynı zamanda ince çizgileri de kaybediyor. Kişinin cildine uygun renkteki pigmentler ile morluklar kamufle edilmektedir.

HD iğne olarak bilinen anestezik kremler yardımı ile kişi acı çekmeden bu uygulama yapılmaktadır. 1 veya 2 seansta kişi gözaltı morluklarına veda edebilir. İşlemin ardından kişinin gözaltları gergin ve dolgun bir şekil alır.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal