Göz Alıcı Gamzelere Kavuşmak İçin 4 İpucu

Siz de mükemmel gamzelere sahip olmak ister miydiniz? Yüzdeki gamzeleri çok seviyorsunuz ancak sizde de olmasını istiyorsanız bu yöntemlerle gamzelere sahip olabilirsiniz.

03.06.2017-15:23 - (Son Güncelleme: 22.05.2021-18:14)

Yüzün genetik özelliklerine mükemmellik katan yüz gamzelerine farklı yollar uygulayarak da kavuşmanız artık mümkün.

Yüzünüze anlam katan, güzelliğinize güzellik katacak gamzeler çoğu kişinin en çok sevdiği şeylerden birisidir. Güzellik görecelidir ve kişilere göre değişir ama gamzeler insana farklılık katan dikkat çeken bir güzellik algısıdır. Karakteristik bir anlam katar kişiye.  

Hep bir gamzeniz olsun istediniz ama bu görünümün doğuştan geldiğine mi inanıyorsunuz? Artık siz de yüzünüzde mükemmel gamzeler sahip olabilirsiniz. Yüzünüzün karakteristik yapısına daha çok anlam katan gamzelere, sizlerle paylaştığımız ipuçlarıyla da kavuşmanız artık mümkün.

İşte mükemmel gamzelere kavuşmak için 4 ipucu...

YANAK EGZERSİZLERİ

Boş olduğunuz her an yanak egzersizi yapın. "O" ve "I" harfine doğru harfleri uzatarak söyleyin ve yanaklarınıza o harfin tam şeklini verecek şekilde hareket ettirin. Parmağınızla yanağınıza bastırarak kas egzersizleri yapın. Gün geçtikte yanağınızdaki çukuru görmeye başlayacaksınız. Bu durum da egzersizin gamzelerinizi çıkardığının olumlu etkisidir.

GÜNDE 10 DAKİKA 3 DEFA UYGULAYIN

Dudak kenarınıza baskı uygulayarak günde en az 3 defa bu egzersizleri tamamlamanız gerekiyor. Dudak kenarlarında gamzenin oluşması çok daha kolaydır, yanaklarda gamze oluşması çok daha uzun süreler almaktadır.

GÜLÜMSEMEK

Bu hareketleri yaparken gülümsemenizi eksik etmeyin. Bu işlem gamzenizin hızlı çıkmasında büyük rol oynamaktadır.

GAMZE ESTETİĞİ

Yüzde gamze oluşmasının sebebi yüzünüzdeki kasların deriyle tam temasından kaynaklanmaktadır. Derinize direk temas eden kaslarınız gamzenizi ortaya çıkarmaya yetecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal