Gömlek Modelleri

Moda dünyasının renkli tasarımları gömlek modellerinde de karşımıza çıkıyor. İşte 2020 gömlek modelleri...

13.07.2020-16:38 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-16:37) Gömlek Modelleri

Geçmişten bu yana stilinde büyük değişimler olan gömlekler bu sezon nasıl kullanılmalı? Gömlek modelleri arasından doğru seçimler nasıl yapılır? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Gömlek Modası Nasıl?

2020 gömlek modası; viskoz ve erkek yaka gömlekleri ön plana çıkarıyor. 2016 yılında ağırlıklı kullanılan bağcıklı gömlekler bu yıl yeniden hayat buluyor. Desenli ve renkli gömlekler geçmişten farklı olarak uzun kollara sahip. Kolsuz gömlek modası bu sezon karşımıza çıkmıyor. Kış reyonlarında gördüğümüz keten ve ekoseli gömlekler de popülerliğini kaybetti.

Viskoz gömlek modelleri hem kadın hem erkek reyonlarında sıkça göreceğimiz modeller arasında yer alıyor. Maskülen tarz sevenlerin tercih edebilecekleri erkek yaka gömlekler ise sezonun en modern gömlekleri. Bağcıklı gömlek modelleri desenli ve çizgili tasarımları sahip. Yeni sezonda ön plana çıkan renklerse beyaz ve sarı gibi açık tonlardır.

Beli Bağcıklı Gömlekler Nasıl Kullanılmalı?

Gömlek modelleri geçmişten bu yana büyük bir değişim gösterse de önü bağcıklı gömlek modelleri hala trend listesinin başında geliyor. Geçmişin yansımalarını taşıyan bu gömlekleri kullanmak istiyorsanız kısa parçalar tercih ederek modern bir görünüm elde edebilirsiniz. Göbek dekoltesi vereceğiniz kısa parçalarda yaka tercihiniz kapalı olmalı. V yaka gömlekler tercih etmek istiyorsanız uzun gömleklere bakabilirsiniz.

Beli bağcıklı gömlekler kullanarak modern bir kombin yapmak istiyorsanız mom jeans tercih etmelisiniz. Vücudu tam sarmayan bu pantolonlarla bağcıklı gömlekler harika bir ikili yakalıyor.

Ayakkabı seçiminizi kalın tabanlı spor ayakkabıdan yana kullanabilir ve sırt çantası tercih ederek istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz.

Viskoz Gömlekle Nasıl Kombin Yapılır?

Viskoz gömlek sezonun en güzel parçalarından biri. Ünlü markaların tasarımları arasında vintage modeller bulabilir ve oldukça havalı bir görünüm kazanabilirsiniz. Bu gömleklerle kombin yaparken seçtiğiniz parçaların sade olmasına özen göstermelisiniz. Canlı tasarımlara sahip bu gömleklerle kombin yaparken açık mavi kot etek tercih edebilir, kısa topuklu ve bağcıklı ayakkabılar kullanarak sezonun trendlerini buluşturabilirsiniz.

Viskoz gömleklerle aksesuar kullanmamalısınız. Desenli gömlekler tek başına ön plana çıktığı için gösterişli aksesuarlar fazla kalacaktır. Kombini tamamlayacak çanta seçiminizi tek renkli, mini omuz çantalarından yana kullanmalısınız. Bu gömlekler tek parça olarak ön planda kalması gerektiği için kalan parçaların tamamı sade olmalıdır.

Erkek Yaka Gömlekle Hangi Aksesuarlar Kullanılabilir?

Yeni sezon gömlek modelleri arasında fark yaratan erkek yaka gömlekler kombin yapmanın zor olduğu seçimler olacaktır. Maskülen tarzı yansıtan tasarımlarını Maskülen parçalarla tamamlayabilirsiniz. Pensli pantolonları ve spor ayakkabılar daha modern bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

Gömleklerin yaka detaylarını öne çıkaracak kolyeler kullanabilirsiniz. Yeni sezonun rose gold harfli kolyeleri bu gömleklere çok yakışıyor. Eğer küpe kullanmak istiyorsanız dağınık topladığınız saçlarla halka küpe kullanabilirsiniz. Bileklik seçimleriniz taşlı modellerin yanı sıra cool ve Maskülen modeller olmalıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal