Göbek Yağlarını Eritecek Karışım

Kadın erkek herkesin ortak problemi karın bölgesindeki yağlardır. Yağların en fazla depolandıkları yer göbek bölgesidir. Bu bölgedeki yağları yakmanızı sağlayacak bir tarifimiz var.

26.01.2019-10:14 - (Son Güncelleme: 26.01.2019-10:09) Göbek Yağlarını Eritecek Karışım

Kadın erkek herkesin ortak problemi karın bölgesindeki yağlardır. Yağların en fazla depolandıkları yer göbek bölgesidir. Bu bölgedeki yağları yakmanızı sağlayacak bir tarifimiz var. İşte detaylar...

Egzersiz dışında ödem atan içecek tarifleriyle de göbek bölgesindeki yağları eritebilirsiniz. Ancak bu karışımı egzersizle beraber denemeniz göbek yağlarınızı eritmede daha fazla etkili olabilir.

Malzemeler:

- 2 Litre su

- 1 limon

- 1 orta boy salatalık

- 2 yemek kaşığı rendelenmiş zencefil

- 10 adet nane yaprağı

Nasıl yapılır?

Öncelikle, 10 adet nane yaprağını yarım litre suyun içinde kaynatın ve 5 dakika demleyin. Sonrasında limon kabuğundan biraz rendeleyin ve limonun da suyunu sıkın. Limon suyu ve rendelenmiş kabuğu demlenen nane suyuna ekleyin. Salatalıkları soyup ezin ve bu karışıma ekleyin. Kalan su ve rendelenmiş zencefili de karıştırdıktan sonra karışımı hazırlamış olacaksınız. Hazırladığınız karışımı gün içerisinde su yerine içebilir aynı zamanda yemek aralarında tüketebilirsiniz.

Uyarı: Karışımın içerisindeki malzemeler detoks yiyecekleri içerisinde yer alsa da herhangi bir yan etki görülmemesi için bir doktora danışmakta fayda vardır.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal