Göbek Göstermeyen Elbise Modelleri

Moda haftalarının ve stüdyoların maalesef haberi olmayan vücut tipleri var. Göbeğiniz elbette kusur değil ama her kadın elbiseler içinde kusursuz görünmek ister. İşte, göbek göstermeyen elbise modelleri...

13.07.2020-16:31 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-16:30) Göbek Göstermeyen Elbise Modelleri

Onlarca elbise içinden en doğrusunu seçmekte zorlanıyorsanız sizin için harika önerilerimiz var. Göbeği göstermeyen elbise modelleri ve doğru kombinlerle hayal ettiğiniz görünüme kavuşacaksınız. Göbek gizlemenin tüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Göbeği Gizlemek için Nasıl Elbiseler Seçeceğinizi Biliyor musunuz?

Özel günlerde ya da günlük hayatta elbiseler kadınlara çok yakışıyor. Karakteristik seçimler olan elbiselerle orantılı görünmek için sadece doğru seçimler yapmanız gerekiyor. Göbeği göstermeyen elbise modelleri tercih ederek istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Öncelikle bu seçimleri direkt göbek bölgesi salaş, altı dar modellerden yana yapmayın. Bu her kadını orantılı gösterecek bir seçim değildir.

Elbise seçimi yaparken bedeninizi tanımanız çok önemli. Fazla kilolarınıza sadece göbek bölgesinde toplanıyor ve normal bacaklara sahipseniz seçiminiz bedeni saran bir elbise olabilir. Bu elbisede boyunuzu ve kilonuzu orantılı gösterirken sadece göbeği kapatmanız gerekiyor. Göbeği kapatmak için sade olan elbisenin üzerine oversize blazer ceket kullanmalısınız. Böylece modern, şık, orantılı bir görünüm kazanacaksınız.

Normalden daha kilolu olan kadınların göbek bölgesinde fazlalıkları varsa bedeni saran modellerden uzak durması gerekiyor. Seçebileceğiniz elbise modeli oversize ceket elbise olmalı. Siyah, uzun formda bu elbiseler göbeğinizi kapatacağı gibi uzun ve ince görünmenizi de sağlayacaktır. Günlük elbise seçiminizi dökümlü modellerden yana yapabilirsiniz. Zayıf görünmek için elbiselerin rengini koyu renkler olarak belirleyebilirsiniz. Desenli ve motifli modeller tercih etmeyin.

Göbeği Kapatan Elbiselerle Nasıl Kombin Yapılır?

Göbek göstermeyen elbise modelleri kombini yaparken seçtiğiniz elbiseye göre doğru parçalar belirlemeniz gerekiyor. Bu elbiseler bedeni sarmadığı için boyunuzu kısa gösterecektir. Kombini tamamlamak için ayakkabı seçiminiz topuklu ayakkabılardan yana olmalı. İnce topuklu ayakkabılar yerine kalın topuklu ve gösterişli modeller seçebilirsiniz. Elbiselerin bel bölgesinde hareket katarak zayıf kilonuzu gizlediğiniz için dikkati farklı yerlerde toplamanız gerekiyor. En iyi çözümse şık ve gösterişli ayakkabılar tercih etmek.

Aksesuar seçimlerinizi de gösterişli modeller olarak belirlemesiniz. Dikkatleri göbek bölgesindeki hareket dışında her yere toplayabilirsiniz. Derin V yaka modeller seçebilir, cazibeli omuz detaylarını ön plana çıkarabilirsiniz. Aksesuarlarınızı seçtiğiniz yaka modellerine göre belirlemeniz gerekiyor. Düşük omuzlu elbiselerle büyük taşlı köleler kullanabilirsiniz. Sallantılı küpeler de kombini tamamlamak için seçeceğiniz doğru aksesuarlar olacaktır. Çanta seçiminizi mini çantalardan yana yapmayın. Gösterişli takılar ve ayakkabılar kullanacağınız için çantanız geri planda kalabilir. Sezonun trend parçalarından olan büyük el çantalarını kullanabilirsiniz.

Göbeği Kapatan Renkler Nelerdir?

Göbek göstermeyen elbise modelleri rengini belirlerken vücudunuza orantılı gösterecek renkleri seçmeniz gerekiyor. Eğer fazla kilolarınız sadece göbekte toplanıyorsa açık renkler tercih edebilirsiniz. Beyaz, yeşil, mavi gibi renkler kullanabilirsiniz. kilolu kadınların renk seçimleri siyah, bordo, kahverengi gibi tonlar olmalıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal