Gıdı Eritme Egzersizleri

Genetik ve yapısal nedenlerden dolayı oluşan gıdı fazla kilo sonucunda da gevşeyebilir. Peki, gıdı bölgesi eritilebilir mi? Gıdı gölgesi nasıl eritilir? Sizin için gıdı eritme egzersizlerini bir araya getirdik. Detaylar haberimizde…

07.04.2020-15:10 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-14:48) Gıdı Eritme Egzersizleri

Gıdı sarkması, genetik ve yapısal olabileceği gibi aşırı kilo alma sonucunda da oluşur. Gıdı sarkmasını ortadan kaldırmak zorlu ve sabır gerektiren bir işlemdir. Günümüzde artık gıdı aldırma ameliyatları da yapılmaktadır. Ancak ameliyat korkusu olan veya ameliyat olmak istemeyenler doğal yöntemlere başvurabilir.

Gıdı eritme egzersizleri, doğru ve düzenli yapıldığı takdirde fayda sağlamaktadır. Öyle ki piyasa da gıdı eritmek için pilli küçük makineler üretilmektedir. Bu pilli küçük makinelerin işe yaradığı belirtilmektedir.

Bunun yanı sıra doğal ürünlerden oluşan, maskelerle bakım da yapabilirsiniz. Bu maskeler ile gıdının gerginleşmesini sağlayarak sarkmasını engelleyebilirsiniz. Eğer egzersiz ve bakımları düzenli olarak yapılırsa, sarkan gıdınızın toparlanmasını sağlayabilirsiniz. Gıdı eritmek içi yüz yogasını da deneyebiliriz.

GIDI ERİTME EGZERSİZİ

  • Sağ işaret ve orta parmağınızı çenenizin orta kısmında tutunuz. Sol elinizle çene kemiğinizin sağ tarafına yukarıya doğru masaj yapınız. Bu hareketi 3’er defa yapın.
  • Orta parmağınızı kulak memenizin arkasına koyup, aşağı yukarı masaj yapınız. Bu işlem lenflerin çalışmasını sağlar.
  • Başınızı yukarı kaldırıp boyun kaslarınızı iyice gerin. İki elinizin avuç içiyle yukarıya doğru hareketlerle 3’er defa masaj yapın.
  • İki elinizin avuç içiyle çene çizginiz boyunca aşağıya doğru hafifçe bastırarak masaj yapınız.
  • İki elinizin avuçlarıyla çene kemiklerinizin üzerinde yukarı doğru masaj yapınız.
  • Bu uygulamaların işe yaramsı için tüm bu hareketleri her gün yapmalısınız.

GIDI ERİTME İÇİN MASKE

  • 1 adet yumurtanın beyazı
  • 1 büyük boy patatesin püresi
  • Yarım yemek kaşığı bal

NASIL UYGULANIR?

Geniş bir kabın içerisine aldığınız patates püresinin üzerine yumurta akını ve balı ekleyerek iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı ellerinizle gıdı ve boyun bölgenize masaj yaparak uygulayın. Kalan malzemeyi ince tabaka haline aynı bölgelere sürün.

Bu maskeyi haftada bir ya da iki kez uyguladığınızda bir aylık süre sonunda gözle görülür sonuçlar verecektir. Bu maske çeşitli egzersizlerle de detekleyebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal